15 Ekim 2013 Salı

Sirius misyonu 14.10. 2013

 
Hastalıklar nasıl ki genler ile atalardan günümüze geçiyorsa bilgi ve tecrübeler de genler vasıtasıyla günümüze taşınır. Korku bunların en başında gelir. Sevgili varlıklar ölüm korkusu karanlık kabal tarafından genlere kazınmış ve halen bu kodlama devam etmektedir. Binlerce yıl öncesinden kalan idam ve kurban ayinleri genleri kodlayarak insanların yükselişine engel olmaktadır. 


Ölüm korkusunu diri tutulması ve genlerdeki bu damganın sürekli güncel olması kabal için önemlidir zira genlerde bu bilincin var olması demek sizlerin ''kader'' bilincnizi sürekli canlı tutarak hayattaki rolünüzü ''kurban'' olarak seçmenize demektir. İdamlar halkın gözü önünde yapılır ve bu ölüm damgası insan genine kazınırdı. 

Şimdi ise bu damga kurban bayramlarınızda (ayinlerinizde) diri tutulmak istenmektedir. Halkın ve çocukların gözü önünde yapılan her türlü kurban ayini, hem bireysel hem de kollektif bilince yapılan karanlık bir saldırıdır. Karanlık kabal ölüm korkusu damgası ile insanları kontrol altına almakta ve pasifleştirmektedir.

 Sizlerin bu durumu ''ilahi'' olarak algılamanız için ise tüm tuzaklarını kurmuş ve sizleri bu planın parçası haline getirmiştir. İlahi olan yalnızca sevgiyi temsil eder sevgili varlıklar, onda korku ve ölüm hatırlatacak hiç bir şey yoktur. Bilinçlerinize genlerden kalan ve kurban ayinlerinde yükselen bu korkuya izin vermeyin. Hiç bir şey kader ve hiç biriniz kurban değilsiniz. Sizler yaratıcı ışığı taşıyan kutsal varlıklarsınız ve misyonunuz ışıktır. Karanlık ışık zerresine karşı koyabilecek kudrette değildir. 

Altın çağ ışıkları ile sorgularınızı yükseltin ve yeni dünyada korkuların barınmadığını hissederek bilmelisiniz. Her zaman sevgiyi seçeceğiniz bir dönemi yaratmak için kollektif bilinç yükseliştedir ve sizler de bu yükselişe sorgularınızla destek olmaktasınız.
Sirius misyonu 14.10. 2013

0 comments:

Yorum Gönder