22 Ekim 2013 Salı

Kollektif bilinç ve ışık işçisi

 
Kollektif bilinç yeryüzünde yaşayan tüm varlıkların bilincini kapsayan ortak düşünce, ortak hedef, ortak hayallerdir. Bunu istatistik olarak ele alabilirsiniz. ‘’Kollektif bilinçte savaş algısı yok’’ dediğimizde istatistik olarak insanların çoğunluğunun artık savaşı istemediğini söylemiş oluyoruz. Bu aynı zamanda şu demektir ki kollektif bilinç savaş sınavını başarıyla geçmiştir. Kollektif bilinç eski ekonomik sistemi istemiyor dediğimizde de yine aynı şey söz konusudur. Bilinçlerin pratiğe geçmesi için ilk önce bilincin oluşması ve belli bir çoğunluk ile bu bilinci idrak etmesi gerekmektedir. 


Bir düşünce kollektif bilince çıktığı taktirde tüm düşünceleri kapsayarak enerjisel anlamda etkiler ve aynı düşüncede olmayan kişilerde büyük enerjisel baskılar yaratarak düşüncesini değiştirmesini tetikler. Bu değişimi algılayamayan veya değişime direnen kişiler kollektif bilincin ilahi enerjisi ile çarpışmak durumunda kalırlar ki işte bu durum akışa teslim olmamaktır, değişim enerjilerine direnmektir ve kişi büyük zorlu sınavlardan geçmek durumunda kalabilir.

Kollektif bilinci istatistik düşünceler olarak belirttik fakat bu durum biraz daha farklıdır. İstatistikler sınıflara ayrılır ve kollektif bilinç her düşünceye ve çoğunluğa göre enerjisini oluşturmaz. Evrenin ilahi kanunu her daim gelişmektedir ve bu gelişim sonsuz sevgi kaynağı ile bütünlük arz eder. Kollektif bilinç bazen 1 kişinin düşüncesi ve hayalleriyle rota alabilir. Bir kişi gaia ve tüm üzerindeki yaşayan varlıkları kapsayan ve evreni içine dahil eden imajinasyonlara, hayallere ve arzulara sahipse ve bu düşüncelerinde kendini sonsuzluğa açmış ve diğer tüm hayallerin üzerinde sonsuz sevgiye uzanan bir enerji üretiyorsa ve hareket halinde ise işte o kişi kollektif bilince yön veren ışık işçisidir. Kollektif bilincin dümeni ışık işçilerindedir ve böylelikle ışık işçilerinin misyonlarını da kısa bir biçimde tanıtmış olduk.


Gaia gelişmek istemektedir, ilahi yaratıcı kaynak gelişim arzu eden her noktaya yaratım enerjisini açar. Bu durumda gelişim ve yükseliş enerjisini taşıyanlar ilahi kaynakla bağlıdırlar. İlahi kaynak ile bağlı olan her zerre bütünlük oluşturur. Bu bütünlük gaia, güneş sistemi, sirius, ve tüm galaksiyi kapsar. Dünya üzerinde bir kişi dahi ışık sınıfında olsa bile zaten yeryüzündeki bilinçlerden milyonlarca kat çoğunluk oluşturmuştur ve kollektif bilinci taşıyan ışık işçisi sınıfındadır.

Bu bilgiler ışığında diğer sınıfsal bilinçleri rahatlıkla ayırt edebilirsiniz. Kollektif bilincin ve yükselişin durdurulamaz olduğunu şimdi daha iyi anladığınızı hissediyorum. Hayalleriniz sizin bilinç boyutunuzun sınıfını gösterir. Dünya altın çağ enerjilerine kavuşmuş ve değişim için sizleri zorlamaktadır kollektif bilinç yükseliş içindeyken sizler de bu yükselişi hissederek ve altın çağın enerjilerine odağınızı çevirerek akış içinde zorluk yaşamadan yükselişinizi gerçekleştirebilirsiniz
Miranda Sirian (21 10 2013)

1 comments:

lordofsunshine dedi ki...

"Kollektif bilinç bazen 1 kişinin düşüncesi ve hayalleriyle rota alabilir. Bir kişi gaia ve tüm üzerindeki yaşayan varlıkları kapsayan ve evreni içine dahil eden imajinasyonlara, hayallere ve arzulara sahipse ve bu düşüncelerinde kendini sonsuzluğa açmış ve diğer tüm hayallerin üzerinde sonsuz sevgiye uzanan bir enerji üretiyorsa ve hareket halinde ise işte o kişi kollektif bilince yön veren ışık işçisidir."

Muhteşem bir söz yahu... Tıpkı Ramtha'nın dediği gibi... Düşündüğümüz her düşünde,hayal-imgelem ve his beynimizden çıkarak sonsuz düşünce okyanusuna katılıyor ve sayısız varlığa ulaşıyor... Kainatın ışık yılları ötesinde düşünülmüş olan birşeyi burda algılama imkanımız var ve onlarınkinin de bizim düşüncelerimizi tabi... İşin kısası şu: Bu gezegende ne kadar çok ışığa ve huzura, nasıl yaşamak istediğimize odaklanırsak yaydığımız bu hisler ve düşünceler etrafımızı o kadar çok ışığa boğacak...

Yorum Gönder