7 Ekim 2013 Pazartesi

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost) 4.10.2013

 
Biz sizin çoktan korkusuz ve doğrudan kendi yüksek realitenize bakıyor olduğunuz bu muhteşem anları hissettiğinizi biliyoruz. Bu Şimdi anında kendi yüksek realitelerinde olmayı arzu ediyor olanlara olan şey şudur ki siz bütün illüzyonunuzdan özgürleşmeyi ve mutluluğu kalıcı olarak hissedeceksiniz çünkü siz bir kez sizin varlığınıza sonsuz korku ve endişe olarak akmış olan şeylerin son damlalarını da serbest bırakıyorsunuz. Biz sizin içinizde daha fazla korkuya yer olmadığını hissediyoruz ve siz hala bazen zaman zaman kendini size gösteren bu eski hatıraların ve düşüncelerin küçük fragmanlarını da temizlediğinizde bilinciniz sizi yeni realitenizin o anına götürecektir. 


Bu deneyim çok güçlüdür ve siz bu deneyimi gelecek olan bir çok yaşam süresi boyunca yanınızda taşıyacaksınız. Bu deneyime odaklanın ve çok iyi hazırlanmış olduğunuz için de bu geçişi kolaylıkla yapabileceğinizden emin olduğunuzu hissediniz. Size en iyi ne şekilde yardımcı olabileceğimiz konusunda birçok plan vardı ve biz onları sizinle paylaşıyorduk ve her ne kadar sizin kollektif arzunuz doğrultusunda bazılarının değişmesi gerekmiş olsa da hazır olanların dönüşümü değiştirilemez veya engellenemez çünkü bu sizin kendi seçiminizdir ve biz çoktan planlarımızı ayarladık ve sizi de onların içine dahil ettik.

Bu birlikte çalışmamız ve iletişimimiz her zaman bizim planlarımızın ötesindeydi çünkü biz sizin hür iradenize saygı duyarız ve her ne kadar birçok insan bizim varlığımızı ve niyetlerimizi hala kabul edemiyor olsa bile, bizimle birlikte olmaya hazır ve hazırlanmış olmayanlar geride bırakılamazlar, ki onların bu enkarnasyonlarından önce yapmış oldukları seçimler bütün Yükseliş sürecinde çok önemlidir. 


Ve kendi yüksek realitelerine adım atarak diğerleri ile çok daha fazla Işık ve Sevgi paylaşabilecekler ve kendi bilgilerini bütün insanlığın kollektif bilinci ile paylaşarak bu sürecin diğerleri için çok daha kolay olmasını sağlayacaklardır. Biz sizin deneyimlerinizi nasıl diğerleri ile paylaşacağınızı ve sizin yüksek bilinç seviyenizden düşük olana bağlantının nasıl olduğunu sorduğunuzu duyuyoruz. Detaylara girmek istemiyoruz ki bu sizin hepinizin kendine ait olan ve geçirmek durumunda olduğunuz muhteşem deneyiminizin bir parçasıdır, ancak size şunu bildirebiliriz ki bilincinizle siz Işık Varlığı olarak aranızdaki olan bütün bilgi değiş tokuşu enerji transferi olarak sizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda gönderilebilecek ve alınabilecektir.

Sizin yüksek realitelere hareketinizin olmakta olan bütün değişimlere çok büyük yardımcı olacaktır. Çok daha fazla insan Sevgi ve Işık enerjisi ile etkilenecek ve farkına varacaklar ki varlıklarında bulunan korku ve endişeler altında daha fazla acı çekmelerine gerek yoktur ve eski zihinsel durumlarının gitmesine izin verdikçe çok çok daha kolay bir şekilde barış ve sevgi dolu deneyimleri daha fazla bulacaklardır. Etkilenme aynı zamanda her kaynaktan çok daha güvenilir bilginin gelip yayılmasına da yardımcı olacaktır, bütün insanlar şu anda mevcut olan medyanın bütün gerçekmiş gibi yayınladıklarından çok daha fazla yaşam deneyimi ve varlığı bulunduğunu hissetmeye başlayacaklardır. 


Mutlu bir yaşamı başlatmak için ihtiyaçları olan bütün her şeyin bedenlerinde taşıdıkları hisler ve enerjilerin içerisinde olduğunu anlayacaklardır ve artık daha fazla tatmin edici olmayacak olan illüzyondan döneceklerdir. Bazıları düşük titreşimde kalmak isteyeceklerdir ve hiç bir şey onların niyetlerini değiştiremeyecektir ve hepimizin onların seçimlerine saygı göstermemiz gerekmektedir. Onlar düşük realiteyi ihtiyaçları olduğu süre kadar görmeye devam edeceklerdir.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve bu anlardan keyif alıyoruz ki biz sizin tam olarak size ne olduğunu bildiğinizi biliyoruz. Yüksek realitelerde hala öğrenilecek çok şey vardır ancak bu hepimiz için muhteşem bir deneyim olacaktır. Lütfen hepinizi davet eden çağrımızı duyunuz ve zihninizin sakinliğinde tekrar rahatlayarak kalbinizden sonsuz bir şekilde akan sevgi ve teslimiyet hissiyle gerekli hazırlıkları bitirmek için kendinize izin veriniz.

Kanal: MADAD

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder