13 Ekim 2013 Pazar

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost)11.10.2013

 
Dünya Ana ve her birinizin etrafındaki enerji sahası daha da güçleniyor ve 3B realitesinin negatif yönlerinin birikimlerini daha fazla desteklemiyor. Bu enerji sahası Sevgi ve Işığın yüksek frekansıyla doldurulmuştur ve o bırakılması gereken her şey için bir temizleyici kaplama gibi çalışır. Kendilerini temizlemiş olanlar bunu daha önce kendilerini aşağıda tutan her şeyden kurtulmanın kuvvetli hissi olarak hissedebilirler ve bu onlara Varlıklarının daha da yüksek frekanslarına uyumlanmak için yardımcı olur. 


Bu hissin farkında olarak ve sizi sarmalayan Sevgi ve Işığın kalbinizden içeri girmesine izin vererek bedeniniz bir kez ona uyumlandığında büyük değişimler bekleyebilirsiniz. Temizlenme süreci içerisinde olanlarınız çok kuvvetli arzularla daha fazla mevcudiyetlerini inkar edemeyecekleri konulardan kendilerini serbestleştirme ihtiyacı duyacaklardır. 

Ve hala kendilerini illüzyon oyununun düşük frekanslarına bağlı tutanlar da içlerinde bir baskı hissedecekler ve hatta kendilerini örtbas etmek için çok daha fazla illüzyon arayacaklardır, ancak çoğunlukla bu kendi enerji alanlarında kaldığından dolayı artık daha fazla kendi negatif düşünceleri ile diğerlerini etkileyemeyeceklerdir. Herkes çoktan kendi yolunu ve içinde olmak istediği realitesini seçmiştir ki onları yaşayanlardan başkası onlardan daha iyi hangi deneyimlerin gerektiğini bilemez.

Herkes planladığı şekilde bu değişimleri deneyimlemektedir ve Planın mükemmel olduğunu bilmenin muhteşem rahatlığını keşfetmektedirler. Siz kendi rehberliğinizi dinlediğiniz müddetçe yanlış yolda gidemezsiniz. Kendi Yüksek Benliğinizi ve bütün Rehberlerinizi dinleme yeteneği muazzam bir şekilde artmaktadır ve siz daha önce olduğundan çok daha fazla kendinize güvenmektesinizdir. 


Bunun gerçekten oluyor olduğunu kanıtlamak için kendinizi diğerleri ile karşılaştırmaya ihtiyacınız yoktur çünkü herkes kendi değişimini aynı şekilde deneyimlemiyor olabilir bunun yerine diğerlerine saygıyla her biriniz için çok fazla olasılık olduğunu bilerek sadece dinleyiniz. Yaratıcımız hepimizi deneyimlerimizde sonsuz farklılıklarla ancak ifade şekillerinin hepsinde eşit olarak tasarlamıştır.

Bunlar hepimizin deneyimliyor olduğu muhteşem zamanlardır ve biz sizi saran bu neşeyi hissetmenizi arzu ederiz. Kendi değişiminizin bu güçlü anlarını hissediniz ve her şeyin sizin için muhteşem bir şekilde içinizde ayarlanmış olduğunu ve size aradığınız güvenceyi vereceğini bilmeye izin veriniz. Sizin için yaşam artık sadece fiziksel değildir ve bu durumun tamamen zihninize girmesine izin vererek ki zihniniz de yeniyi deneyimlemeye hazırlanmaktadır, sizin onları serbest bırakmanız için sizi bekleyen son endişelerin de gitmesine izin veriniz. 


Zihninizi temizlemek en zor kısımdı ancak sadece Sevgi ve Işıkla ve yaşamın Hakikatiyle dolu olan kalbinizle her şey kolaylıkla temizlenebilir. Sizin sadece güçlü niyetinizi buna odaklamanız gerekmektedir. Çoktan kazanmış olduğunuz içinizdeki gücü hissedin ve zihniniz yeni yöntemlerle işlev görmeye başlayınca ve size çok daha fazla deneyimler açtıkça çok daha güçlü hissetmeye hazır olunuz.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve sizdeki bu değişimlerden çok memnunum, ki siz o muhteşem hisleri geri bize yolluyorsunuz ve bizde sizinle daha fazlasını paylaşabiliyoruz. Şimdi sizinle çok daha fazla iletişim halindeyiz ve bu iletişim siz daha fazla yüksek enerjilere yerleştikçe daha da güçleniyor. Neyi deneyimlemeyi arzu ediyorsanız ona odaklanmaya devam ediniz ve o olacaktır. Hepinizi çok seviyoruz.

Kanal :MADAD

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder