6 Ekim 2013 Pazar

Işık serbest kaldı sevgili Üstatlar!

 
L'aumento della luce interiore di essere eterno! Ve Işık serbest kaldı sevgili Üstatlar! Hepinizi varlığımızın en derinlerinden gelen bir saygıyla selamlarız! İlk önce hepinize teşekkür etmek isteriz sevgili Üstatlar! Öyle ki hepiniz konu yükseliş olunca, ne kadar uzman ve harika bir seçim olduğunuzu bir kez daha dünyaya ve evrene sergilediniz! Tebrikler! Ve şimdi Mason locası dağılıştadır. Çalışmalarınız ve de karanlık için bile merhameti, seçimlerine olan saygıyı, ruhlarına olan sevgiyi içeren, büyük ve saf bir niyet barındıran çalışmalarınız Işığı dünyaya nüfuz ettirmekle kalmadı, onu tamamıyla karanlığı transforme etmeye yönlendirdi. Şimdi kapital sistem dağılıştadır ve Masonlar korkularını, telaşlarını ve aralarında ki bölünmüşlükleri saklayamamaktadırlar! Bir yandan Obama'nın yapmak için doğduğu ve her zaman üstlenmeyi beklediği asıl görevinin süresi de büyük bir hızla yaklaşmaktadır. Mutlu olun sevgili bireyler!


 Küçük aksaklıklar dolayısıyla bazı belirsizlikler taşımasından ötürü iptal ettiğimiz 3 aşamanın son aşaması olmaya başladı. Sadece düşünüldüğünden biraz farklı bir şekilde tezahür etti. Şimdi etkisi daha kuvvetli olacaktır. Kanal mesajlarında belirtilmiş olduğu gibi Yaradan size günlük yaşantılarınızda ki zorlukları da çözmeniz için gerekli olan ışığı verdi ve potansiyeli açığa çıkarttı. Artık kendi isteğinizle bu planetin insanlarına duyduğunuz sevgi dolayısıyla yaşayacağınız zorlukları bilseniz de büyük bir cesaret ve koşulsuz sevgi örneği göstererek bıraktığınız tezahür ettirme gücünüzü geri alma vaktiniz geldi. Biz bu mesajda bu yeteneğinize daha hızlı ve rahat kavuşmanızı sağlamak için odaklanacağız. Ancak uyarmalıyız, bu sabır ve sorumluluk işidir. Aksatmadan bunu uygulamalısınız.

Normalde bu yeteneklerinizin açığa çıkacağı belirli bir zaman aralığı vardır. Ancak siz bu süreyi destekleyerek daha çabuk verim elde edebileceğiniz çalışmalar yaparak bu güne kadar harika ve kusursuz bir biçimde başardığınız bir şeyi; Az zamanda çok şey başarmayı deneyimleyip bu gezegene deneyimletebilirsiniz! 


Yükselişin çok daha kısa bir sürede yaşanmasını sağlayabilirsiniz. Genel olarak tezahür ettirme yöntemleri için bol bol pratik önerilir. Bunun dışında bazı meditasyonlar ve çalışmaların önerildiği de sıkça gözlemlenir. Hepsi katkı sağlayacaktır elbette ancak biz farklı bir açıdan yaklaşacağız sevgili bireyler. Biz, Bilim adamlarının sırrını çözemeyip ilkel ve eski bir kalıntı olduğunu iddia ederek işin içinden sıyrıldıkları çok büyük öneme sahip olan bir bez, ve onun aktif olmasının getirilerine odaklanacağız. 

Hepinizin bildiği ve Bilimin bilmediği üzere; Düşüncenin kaynağı Ruhtur ve asla sanıldığı ve bakıldığında düşünüldüğünün aksine beyin değildir. Beyin sadece bir alıcıdır, o, düşünce dalgalarını algılayarak algılayabildiği ve bir kulp takabildiği kadarını düşünce olarak zihninize yansıtır. O sadece bir radyo anteni gibidir. Düşünce üretebilecek nitelikte değildir. Ve de elektrik üretir, işte kilit faktör oynayan da budur; Ürettiği elektrik. İnsanoğlu bu güne kadar beyninin en fazla %20'sini kullanabilmiştir. Bu bir başarıdır ancak kullanılamayan ve kullanılabilecek çok büyük bir kısım, kullanılacağı günü bekleyip genellikle bir ömür boyunca karanlık kalır. Kullanılamamasının nedeni, o kısımlarda elektrik bulunmamasıdır. Eğer elektrik olsaydı, beyninizin tamamını kullanabilir, Ruhunuzdan gelen düşüncelerin tamamını algılayıp istediğiniz gibi tezahür ettirmeniz de mümkün olur!

 O zaman tek bir emirle kopan bir uzuvunuzu uzatabilir, bedeninizi istediğiniz şekle dönüştürebilir, istediğiniz şeyi tezahür ettirebilir, ölümsüz bir bedene sahip olup istediğiniz yaşa ve görünüşe sahip olup, tüm bedeninizin istediğiniz an ışık saçıp titreşimini yükselterek kaybolmasını, istediğiniz yerde veya yerlerde belirip bulunmasını sağlayabilirsiniz. Evet! Bunlar mümkündür! Hatta Bilim İnsanları bile Psişik güçlerin ne kadar muazzam boyutlara ulaşabildiğini görmüş, ancak bu yeteneklere giden yolu, egoları ve karanlık niyetleri yüzünden hiç bir zaman bulamamışlardır. Yukarıda bahsettiğimiz bez olan Hipofiz bezi, burada devreye girer. Aslında bu bez o kadar önemli bir görevi üstlenir ki barındırdığı Spiritüel sırlar dolayısıyla Bilim adamlarına görüntüsü hariç hiç bir sırrını vermemiş, belli etmemiştir. Bu armuta benzeyen bez, tamamen -bir çiçek gibi- açıldığında beynin tamamına yetecek miktarda elektrik üretilmesini sağlar ve bu da beyninizi tam kapasite kullanmanızın önünü açar. İşte bu böylesine harika bir bezdir! 

İlahi alemlere ve yüksek boyutlara açılan bir kapıdır. Aslında hem kapıdır, hem anahtardır. Bu kapıyı nasıl açacağınıza gelirsek, aslında sadece onun varlığından haberdar olmanız bile onun açılışını tetikler. Dediğimiz gibi, o hem kapı, hem de anahtardır. Siz kendinizi sevip yüceliğinizi, tüm varlıklarla birliğinizi, her şeyin ötesinde ki hakikati kavradığınızda, o Ruhunuz tarafından, varlığınızın tanrısı tarafından zamanla açılır. Biz de size bunun için basit bir yöntem sunuyoruz! Bu süreci desteklemekte önemli bir rol oynayacaktır. Görüyor musunuz sevgili bireyler, hiç de sabahtan akşama kadar deneme ve meditasyon çalışmaları yapmanıza gerek yok. Elbette bu açığa çıkmaya başlayan yeteneğinizi kullanıp denediğiniz zamanlarda olacak. 

Ancak bu ilk aşamalarda değildir. Bunun için niyet edin sevgili bireyler. Ruhunuzla konuşun ve ondan bu bezi açmasını rica edin, bunu her gece uyku haline geçmeden önce tekrarlayın! Ayrıca bu bezin açılması için Yükselmiş Üstatlardan yardım isteyebilir, bu konuda görevli bir Melek ya da Baş Melek çağırabilirsiniz. Örneğin Baş Melek Raziel, alanı ve sorumlulukları içerisinde Hipofiz bezi ve çakraların şifalandırılıp açılışını da barındıran bir Baş Melektir. Ondan gece boyunca bunu yapmasını isteyip, bunu sabırla her gece devam ettirirseniz, kısa sürede sonuç almaya başlayacaksınızdır. Tercihinize göre isterseniz yararlı olacağını düşündüğünüz Meditasyonlarla da süreci destekleyebilirsiniz.

Mesajı sonlandırmadan önce bir konuya daha değinmek istiyoruz. Artık insanlar sizden iyice şüphelenmeye başlayacaklar. Kendinizi olabildiğince gizlemelisiniz ki bu çalışma sonucunda onlar sizden yayılan ışığı daha da kuvvetli hissedecekler. Yetenekleriniz açığa çıktığında bunları sergilemeyin. Tamamı açığa çıkıncaya kadar bunu bir siz bilin, bir de Tanrı. Sizi sonsuz sevgi çerçevesinde selamlıyor, hepinizi sonsuz Yaradan'ımızın Sevgi ve Işığıyla bırakıyorum. Ben Üstat Vragnie...

1 comments:

lordofsunshine dedi ki...

Burada sözü edilen hipofiz bezinin tanrıya açılan kapı olduğu gerçeği hakkındaki detaylı muhteşem bilgileri ve hipofizin nasıl açılacağı bilgisini Ramtha'nın Beyaz Kitap'ında bulabilirsiniz. O bilgiler,bence bir insanın bu gezegende kendisi hakkında edinebileceği en muhteşem bilgileri içeriyor,şiddetle tavsiye ediyorum.

Yorum Gönder