29 Ekim 2013 Salı

IŞIK İŞÇİLERİNE AÇIK DAVETTİR

 
TELEKONFERANS ve ALTIN IZGARANIN OLUŞTURULMASI
(3 Kasıma kadar günlük meditasyon ve 3 Kasım telekonferansı)

Sevgili ışık dostları, geçtiğimiz dönemler artık inisiyatifi devralma dönemleridir ki bizler de altın çağın öncüleri olarak hep birlikte dünya misyonumuzu netleştirerek adımlar atmaya başladık. Galaktik kardeşlerimizden gelen bilgiler doğrultusunda bizler de bir adım öne çıkarak yükseliş ve gelişim sürecinde koşulsuz katkılarımızı sunmaktayız.

Önümüzdeki güneş tutulması çok önemli bir gündür. Yükselişin görevli Ülkelerine ve bireylerine açılacak olan portallar yüksek potansiyeller taşımakta ve aynı zamanda görevleri de bilinçli bir şekilde algılayabileceğimiz bütünlük enerjilerini doruk noktasına çıkarmayı amaçlamaktadır. Tam da bu zamanda Işık işçileri olarak bizler de gelen enerjilere misyonlarımızı yükleyip bütünlüğe yansıtabiliriz. Sirius misyonu kardeşlerimizin açık telekonferans davetini kabul ederek açılacak olan ‘’Kayra han uyanış portalını’’ aktif olarak desteklemek ve ışığın tüm aile bireylerine demirlenmesine yardım etmek için sözleşiyoruz.

Işık işçileri olarak bu günden itibaren ‘’3 Kasım güneş tutulması gününde yükselecek olan enerjilerin ve misyonların tamlığa ulaşması ve Sirius misyonunun telekonferansının tüm insanlığa açılmasına niyet ederek’’ her gün 22:10 ve 23:11 arası bulunduğumuz yerden meditasyon ile destekliyoruz. Tüm insanları ışığımız ile bir birine bağlayıp ‘’altın ızgaranın’’ oluşmasına yardım ediyoruz ve Sonunda 3 Kasım saat 15:15 te güneş tutulmasıyla birlikte bu konferansın ve uyanışın tüm insanlara tesir etmesi için ışığımızı bütünlüğe yansıtıyoruz.

Son olarak 3 kasım günü büyük bir telepatik vorteks oluşturmak ve aile bütünlüğü enerjilerini demirlemek için ‘’Taksim Golden Age’’ Otelinde bir araya geliyoruz ve katılabilecek tüm ışık dostlarımızın desteğini bekliyoruz. Katılamayacak olan dostlarımızı da bulundukları yerden ışıklarıyla katılımı için davet ediyoruz.

Altın Izgaranın Oluşmasına Yardım Meditasyonu Sevgili Dostlar, Altın Izgara galaksinin merkezi güneşimizden gelen altın ışığın Dünya merkezindeki kristalde yoğunlaşması ve dünya merkezinden üzerinde yaşayan varlıkların kalp çakraları vasıtasıyla kaynakla bağlantılarının güçlendirilmesidir. Bu kalben uyanış insanların sevgi kabiliyetlerini yükselteceği gibi genel anlamda da barış ve huzur ortamlarının daha kolay oluşturulabilmesine yardımcı olacaktır.

Meditatif hale geldikten sonra tepe çakranız vasıtasıyla galaksinin merkezi güneşinden altın ışığı her nefeste daha çok olmak üzere çekiniz ve bu ışığı kalp çakranıza getiriniz. Kendi auranızı yeterince bu ışık ile doldurduktan sonra kök çakranız aracılığıyla dünyanın merkezindeki kristale yönlendiriniz. Her nefes alış verişinizde bu ışığı dünyanın merkezinde daha da yoğunlaştırınız. Bu ışığın giderek büyüyerek dünya üzerinde yaşayan bütün insanların kalp çakralarına ulaştığını imgeleyiniz. Ve kalplerden çıkan birer ışık kolonu halinde bütün insanlığın birbirleriyle olan bağlantılarını görünüz. Bu bağlantılar yavaş yavaş bütün dünya üzerindeki insanların kalpleri aracılığıyla bir ızgara oluşturacak ve geriye kalmış bütün karanlığı da aydınlatacaktır.

Toplu Konferans Davetini kabul etmiş olan sevgili dostlar. Altın ızgara meditasyonunun devamı olarak Sirius Yıldızından gelen mavi-beyaz ışığı altın ışık ile birleştirerek tepe çakranıza çekmeye devam ediniz. Bütün auranızın bu mavi- beyaz ışık ve altın ışık ile doldurunuz. Kalp çakranız aracılığıyla altın ızgaraya bu beyaz ışığı yayınız ve kendinizi enerjinin akışında hissederek bırakınız.

*Niyetimiz sonsuz sevgi
*Sözümüz koşulsuz sevgi
*Misyonumuz Bütüne hizmet
*Sevdamız Cennet Dünya
*Varlığımız Galaktik İnsan
*Bilincimiz Altın Çağ


SİRİUS MİSYONU 28.10.2013
(3 Kasım güneş tutulması ve telekonferans)

Herbirinizi Sonsuz sevgi ile selamlıyoruz. Sizlerin ışıklarınızı görüyoruz. Muhteşem dönüşümlere hazır ve muhteşem bütünleşme için olgun ve muhteşem bir sevgi seli ile bütünleşen yürekler. Bu ne muazzam bir fotoğraftır,sizler harika işler çıkardınız. Hem bireysel yükselişiniz hem kollektif bütünlüğünüz, muazzam bir hız ile büyük buluşmaya doğru coşkuyla akmakta. Niyetlerinizin kollektif bütünlüğü muazzam bir enerji oluşturarak tüm dünyayı sarmakta ve dünyanız muazzam enerji dönüşleriyle sizinle bütünleşerek yükselişinize hız vermektedir.

Sevgili bireyler, niyetleriniz bütünlüğü doğrultusunda her biriniz için rehberleriniz yardıma hazırdır. Sizler bütünlük yolundayken galaktik kardeşlerinizce tam olarak destekleniyorsunuz. 3 kasım güneş tutulması ile birlikte niyetlerinizin bütünlüğü muazzam enerjileri ortaya çıkaracaktır ki beklediğiniz zamanların gelişine sizler çoktan hazır bireyler olarak, misyonlarınızın bilinciyle karşılamaya adım atmakta gecikmeyeceksiniz. Sizlere sayılı zamanların başlangıcını müjdeliyoruz. Gaia, tamamlanan beyaz aurası ile birlikte Altın zaman için başlangıç onayını almış ve sizlerin cesaret enerjileri ile dans ederek sonsuzluğa akışını güven içinde kutlamaktadır. Bu sonsuz mutluluk, sizlerin içinizdeki niyetlerinizin kutsallıkla bütünleşmesidir ki hiç bir şey için yanlış yapmış olmayacaksınız ve hatta yaptığınızın ne kadar kutsal bir görev olduğunun farkındalığı ile muhteşem zamanların yaratıcıları olarak onurlandırılacaksınız.

Altın çağ barışı düşünülecek ve üzerinde hesap yapılarak kişisel çıkarlar oluşturulacak bir çağ değildir. Yapılan her şey bütün için hayırlı ve ilahi olandır. Tereddütlerin ortadan kalkacağı dönemin başlangıcında duruyorsunuz ve her biriniz misyonlarınıza yüksek benliğinizce onaylanarak kavuşuyorsunuz. Bazılarınızın zorlu görevlerini görüyoruz ve sizleri tam olarak desteklediğimizin işaretlerini sadece sizin bileceğiniz şekilde illizyonlarınıza yansıtıyoruz. Ölüm ancak yaşama hizmet edebilir ve misyonu sonsuz yaşamın ilahi prensibidir. Sevgili bireyler bedensel yükseliş dönemindeyiz ve kollektif olarak farkındalığa çıkacak olan da bedenlerin sonsuz yaşam anahtarlarıdır. Kollektif bilinç aynı zamanda anahtar niteliği taşımaktadır ki kollektif bilince yükseltiğiniz her bilinç, realite olarak bireylere akmaktadır.

3 Kasıma odaklanın ve sizlere göstermek istediklerimizi görmeyi niyet edin sevgili bireyler. Bütünlüğün bilincine çıkarmanız gereken benliğinizi, Galaktik evriminize devredin ve eski olanı büyük bir sevgi ile teşekkür ederek uğurlayın. Sizler bu yol ayrımının farkındalığına vardığınızda galaktik misyonlarınızla varlığınıza şükredecek ve tanrı ışığı olan sevgi yolunda yerinizi almak için niyetiniz ile adım atacaksınız. Realiteleriniz değişirken yükselen enerjilerle birlikte gelişen algılarınız ve beraberinde illizyonlarınız da boyutlar arası vizyonlara açılmaktadır. Sizlere görünür olmak ve algılarınızın alanına girmek bizler içinde heyecan ve mutluluk verici. Sevgili bireyler beklenen zamanlara kavuşurken yükselen bu mutluluğumuzun yarattığı sevgi enerjisi tarif edilemez. Siz bize dönüyorsunuz Biz de size. Her birinizi sonsuz bir aşkla selamlıyoruz.
Sirius misyonu
Türkiye kanalı

''3 Kasım Taksim Golden Age Oteli Telekonferans Buluşması''
Pınar Gelişir - Ozan Serdar Obalı
Bilgi ve Kayıt için
Anıl Engür Şehirlioğlu
0 212 572 07 18-19
0 538 048 40 89

SİYAH BEYAZ KUANTUM YAŞAM AKADEMİSİ

0 comments:

Yorum Gönder