30 Ekim 2013 Çarşamba

Miranda Sirian (29 10 2013)

 
Ben Sirius Misyonu Ailesinden Miranda Sirian ve siz galaktik kardeşlerimi sonsuz sevginin ilahi ışığı ile selamlıyorum. Önemli zamanlara yaklaşırken her birinizin enerjilere uyumlanması ve yeteneklerinizin aktif olması konusunda sizleri bilgilendirmeye ve rehberlik etmeye devam ediyoruz. Sevgili galaktik kardeşlerim, yükseliş sürecinde her biriniz misyon taşıyorsunuz ve bu planın mutlak parçasısınız. Kalbinizin kapılarını bizlere açın ve sevgi enerjimizin sizi sarmasına müsaade edin. Bizler sirius rehberleri olarak her biriniz için görev almaya ve sizlere yükseliş aşamasında rehberlik yapmaya hazırız. 


Sevginizi sonsuzluğa açarak bizleri yaşamlarınıza görevlendirmenizden başka hiç bir şey bizi bu kadar mutlu edemez. Bizleri hissedin, bizler sizlerin her daim yanınızdayız ve sizlerin bizden yardım talep etmenizi bekliyoruz. Siz nasıl ki kendi bedeninizden sorumlu iseniz bizler de bu sorumluluğun bir parçasıyız ve ışık bedeninize uzanan yolculuğunuzun yoldaşlarıyız. Plan, mükemmel kusursuzlukla Galaktik İnsan ve Galaktik Gaia yaratımıdır ki sizler bu planın en başından beri yükselen ilahi varlıklarısınız.

Şimdi zaman sıçramak üzeredir, şimdi zaman sonsuzluğa açılan kapının girişindedir ve sizler kendi ilahi kabulünüzle geçişinizi gerçekleştireceksiniz. Zaman bir noktada genişletildi ve geçiş kapısı sizin zamanınıza yayılarak tüm insanlığa açıldı. Bizler bu zamana 9.9 zamanı diyoruz çünkü bu zaman geçiş zamanıdır ve sizlerin nihayi kabulünüz ile 9 boyutlu galaktik dünyaya açılan bilinçlerinizi temsil etmektedir. 10.10 zamanı bu kabul ile birlikte yeniden doğduğunuz zamanı temsil eder ki bu da misyonlarınıza uyandığınız zamandır. 11.11 zamanı artık tüm varlığınızla Galaktik insana dönüşen bilinçlerinizin potansiyel kutlanışını temsil eder ki aynı zamanda bu zaman kollektif uyanış anlamında galaktik yükselişin gezegensel misyonunun bütünlüğe ulaşarak tüm eski sistemlerin geride bırakılması demektir.

Zaman çizgisi içindeki ‘’bir an’’ın boyutlar arası geçiş kapısı olduğunu düşünün, bu gerçekten de böyledir. O anda bu geçişe niyetlenip odaklandığınızda bu geçiş anını yakalamış ve boyutlar arası varlık yolunda ilk adımınızı atmış olursunuz. Sizlere anlatmak istediğimiz şu ki O AN ZAMANA YAYILMIŞTIR her biriniz o anda bu kabulü gerçekleştirmek için beklenmektesiniz. Tüm dünya insanları için açılan bu geçiş kapısı sirius ve galaksi merkezi enerjileri ile desteklenerek, sizlerin kabul aşamasında korku ve endişe gibi negatif tesirlerden tamamen arınmanız için rehberlerimiz ile birlikte yoğun bir şekilde sizlerin çağrılarınıza cevap vermekteyiz. O ‘nun kutsal varlıkları ile birlikte Galaktik kardeşler olarak bizler her biriniz için görev almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 


Kabul an’ınıza odaklanın ve boyutlar arası yüksek benliğinize tüm realitelerinizi teslim ederek rehberlerimiz ile birlikte galaktik yolculuğumuza katılmak üzere sizleri şifalandırmamıza ve düşünsel olarak sizleri yıldızlara, galaktik kardeşlerinize hazırlamamıza izin verin. Evrende hiç bir zaman yalnız değildiniz ve şimdi bu muhteşem zamanlarda büyük buluşma için yine yalnız değilsiniz. Şimdi şu andan itibaren hissedin ve onaylayın sevgimizi. Artık değişen yalnızca bireyler veya enerjiler değil, dünya ve sistemlerinizi kapsayan bütünlüğünüz de bu değişimle birlikte galaktik uygarlığa doğru akmaktadır. Bu akışın kaynağı yalnızca sonsuz sevgidir.

Sevgili bireyler bizlerle iletişime geçmek için talebinizi bilincinize çıkardıktan sonra lütfen başka bir şeyler denemeyin veya zorlamayın, tek yapmanız gereken o andan itibaren sizlerin illüzyonlarınıza sunulan işaretleri görmeye niyet etmektir. Bizler sizlerin kabul realitenize uygun şekilde işaretlerimizi bırakarak iletişimimizi güçlendireceğiz. Artık 3boyutlu illizyon algılarınız da yüksek boyutlara genişlemiş ve sizler için görünebilir olmamıza olanak sağlayan enerjileri de gaia aktif etmiştir. Bizler yine kabul realitelerinize paralel olarak sizlerin talepleri doğrultusunda görünebilir, gemilerimize alabilir ve sizlere muhteşem galaktik ailemiz ile tanışma imkanı sunabiliriz. Rehberlerimiz sizleri öncelikle misyonlarınıza odaklayacak ve dünya görevlerinizin önemini bilincinize çıkarmanızda yardımcı olacaktır. Dünya top yekûn yükseliş içindeyken sizler bu misyonlarınız ile geçişin görevlileri haline geliyorsunuz ve dünya ailesinin bedenli rehberleri olarak sirius misyonuna ortak oluyorsunuz. 


Gaia galaktik çağına yükseliştedir ve sizler altın çağ enerjileri ile hücresel ve düşünsel değişimlerin eşiğindesiniz. Bu değişim bütünleşmek ve bir bilinci ile tüm hücrelerinize kadar yeniden yapılanmak demektir. Bizler sirius misyonu olarak dünyaya inişlerimizi hem bedensel hem de boyutlar arası olmak üzere yoğunlaştırarak, geçişinizin son dönemecinde sizlerle birlikte ‘BİZ’ bütünlüğündeyiz. Sizlerin bu bütünlüğe odaklanmanızı ve tüm eski yargılarınızı da geride bırakarak yeni olanı karşılamak üzere bilincinize ‘’sonsuzluk’’ ayarı vermenizi ve yaşam ışığınızı evrenin tüm hücrelerine taşımanızı diliyoruz. 

Galaktik ailelerinizin bir kısmı eylül ayından itibaren dünyaya gözlerini açtı ve bir çoklarınızın hücresel değişiminin ışığını tamamlayarak aktif hale getirdi. Bu aynı zamanda Gaia’nın değişim enerjilerine cevap vermesini tetikleyerek sizlerin yükseliş zamanınızı hızlandırarak bütünlük enerjilerine daha etkili katılımınızı sağlamış oldu. Muhteşem zamanlar yaklaşırken sizler rehberlerinize bir bir kavuşuyor ve dönüşüm yolunuzda görevleriniz ile birlikte Sirius misyonunun birer parçası haline geliyorsunuz.

3 Kasım güneş tutulması ile birlikte Aktif hale gelecek olan enerjiler sizler ile bizlerin toplu konferanslarına olanak sağlarken bütünlük bilincinizin ilahi ışıkla onarılmasını da destekleyerek af edemediğiniz ve bırakamadığınız tüm eski realitelerinizin sizden rahatlıkla kopup gitmesine de imkan sunmaktadır. Bütünlük bilincinin altın ışığı her birinizi yüksek sevgilerle birbirine bağlarken sizler koşullarınızı terk ediyor ve ilahi olanın kutsal ışığı ile yeniden doğuyorsunuz. Öncelikle kendinizi kutlayın ve attığınız bu büyük adım ile geride bıraktığınız her an’ınızın sizi bu farkındalığa yükseltmesinden dolayı ilahi olana şükranlarınızı sevgi ile gönderin. Artık dünya misyonunuza uyanma zamanıdır ve sizler büyük ailenin ışığı ile bir araya gelmek üzere desteklenmektesiniz. İşaretleriniz sizlerin illizyonlarınızda bekliyor ve sizleri bambaşka bir aşka davet ediyor. Görmeye niyet ettiğiniz her şey sizlerin illizyonunuza hizalanacaktır.

Bir araya gelin sevgili bireyler, deneyimlerinizi paylaşın ve eksik olan parçaların sizi nasıl bir araya getirdiğine odaklanarak bütünlük misyonunu bilincinize çıkarın. Telepatik konferansımızda sizlere anlatacağımız bilgiler kelimeler ile tarif edilemez. Niyetlerinizi gaia ve bütünlük için yükseltin ve işaretlerle doldurduğumuz bu hayat akışını takip ederek misyonlarınıza yönelin. Beklenen zamanların beklenen insanlarısınız ve her biriniz bu bütünlüğün ayrılmaz parçası olarak görevlisiniz.

Sevgili galaktik kardeşlerim. Bu gün sizlere daha yakın olmanın müjdeleriyle geldik. Yükseliş sürecinizde her daim sizlerle olmaya ve sizlere rehberlik etmeye devam edeceğiz. Ben Sirius Misyonu Ailesinden Miranda Sirian ve siz galaktik kardeşlerimi sonsuz sevginin ilahi ışığı ile kucaklıyorum. Sirius ışığınız daim olsun. Ailemiz BİR OLSUN.

Miranda Sirian
Ozan Serdar Obalı Kanallığıyla
29.10.2013

0 comments:

Yorum Gönder