15 Ekim 2013 Salı

BM METATRON; RÖNESANS – MACENTA UYANIŞ AŞAMASI

renaissance
Anna Merkaba kanalıyla
10 Ekim 2013
Evrenin sevgili çocukları, size Rönesans zamanında geliyoruz. YENİ ÇAĞIN rönesansı. Kalplerinizin ve ruhlarınızın rönesansı, çünkü sizler yeni çağın eşiğinde dururken ileri adım atmaya hazır olduğunuzu görüyorsunuz ve yine de geri adım atmayı dileyen bir parçanız var. Sizi şüphe ve geri çekilişin dansına sürüklüyor. Korku ve şüpheyi salıvermek için ruhunuza erişirken, kalkış için hazırlanıyorsunuz ve havalanacaksınız! Eyleme geçmek için şimdiye kadar öğrendiğiniz her şeyi yerine koyma zamanı geldi.

Macenta duygusal özgürlük ve sevgi, şefkat, işbirliği ve uyum üreten evrensel uyumun rengidir. Macenta, size yardımcı olmak için göklerin bizim tarafımızdan nokta nokta boyandığı renktir. Macenta ÖZGÜRLÜĞÜN ve sonsuz olasılıkların rengidir. Macenta yeni Rönesans Aşamasının rengidir.
Sizler yeni yaratımların harikalarına gözünüzü dikerken, kendi gerçeğinizi araştırmak ve daha derin eşelemek için gerçek benliklerinize bağlanıyorsunuz. Ve kendi gerçeğiniz insan zihniniz tarafından düşünüp taşınılmak için ortaya çıkarken, insan egosu kafasını kaldırıp kalbinizde hissettiğiniz şeyin yanlış olduğuna ikna eder. Bu kesinlikle yanlış değildir, çünkü kalbiniz ruhunuzun oturduğu yerdir, kalbiniz cennetlerden indiğiniz zaman yükseleceğiniz yerdir ve engin evrenin ihtişamına yükseleceğiniz yerdir.
Ve siz evrensel hakikatin yeni başlangıçlarının eşiğinde yalınayak dururken, çalkantıların olduğunu görüyorsunuz ve eğer sonunda ulaştıysanız, sevgili GAİA’da nasıl hala çok fazla zarar, çok fazla acı ve çok fazla ıstırap olabildiğini merak ediyorsunuz. Ve, kendi benliğinize bağlanıyorsunuz ve aslında bunun doğru olduğunu hatırlıyorsunuz, çünkü tüm bunları daha önce gördünüz, çünkü bu terk edilmiş yere yaşamın akışını düzeltmek için geldiniz.
Sevgililer size söylemeye çalıştığımız şey, ifşaatlarınıza uygun olarak hareket etmeye, sezginize uygun olarak hareket etmeye, KALBİNİZİN size yapmanızı söylediği şeye uygun olarak hareket etmeye başlama ve sevgili gezegeninizin dönüşümünü beklemeyi BIRAKMA zamanının geldiğidir, çünkü dönüşüm SİZİNLE başlar ve sona erer.
Lütfen bir bütün olarak gezegenin içinden geçtiği şeyin sadece bir dönüşüm, bir geçiş olduğunu anlayın ve her ne kadar değişimler aslında gerçekleşmiş olsa da,bununla birlikte ZAMAN OLMADIĞI gerçeği olsa da, İNSAN ZİHNİNİZ için değişimlerin hafif, yavaş olduğu ve var olmadığı görünüyor, çünkü değişim zaman ve mekanın matriksinde kalıyor ve o zaman alıyor, ki zaman da yoktur. İnsan zihniniz için üzerinde düşünülecek bir çelişki ve kafa karıştırıcı gerçeklik.
Sevgililer, buradan itibaren hiç bir şeyin insanlığın yeni çağa girişinin yolunda duramayacağı doğrudur, dünyanızda oturan ruhların her biri sonunda DENGENİN KİŞİNİN KENDİ İÇİNDE DÜZELTİLMESİ gerektiğini tamamen ve gerçekten kavrayacağı zamana kadar yankılanma kalacağı için, EGO benliğin kalıntıları ile uğraşılmalıdır.
Eğer göklerinize bakarsanız, gökyüzünüzü boyayan Macenta rengini görürsünüz, yaşam gücünün rengi, özgür ruhun rengi, eski ve modası geçmiş kalıpların salıverilmesi, büyüme ve kişisel gelişimin rengi, enerji yollarının rengi, EBEDİ VECDİN rengi. Bu anda KENDİ BENLİĞİNİZE giden yolu onun vasıtasıyla keşfettiğiniz renk.
Sevgililer size ifşa etmeye çalıştığımız şey, dünyadaki her ruh kendi yolunu buluncaya kadar beklemeye gereksiniminiz olmadığıdır, çünkü DİLEDİĞİNİZ GERÇEKLİK TÜRÜNÜ YARATMAK SİZE BAĞLIDIR. Ve bunu yaptığınızda, en yakınlarınıza kendi benliğiniz için gittiğiniz yönde cesur adımlar attığınızda, o zaman onların da aynı şeyi yapmalarını etkilemiş olursunuz. Çünkü başkalarını değiştirmenin İMKANSIZ olduğunu anlamalısınız!!! Çünkü dünyanızda özgür irade var, hepiniz kendi bölgenizin üstatlarısınız, hepiniz bu dünyaya kendi varlığınız için keşfetmek, öğrenmek ve arzuladığınız alemlere girmek için geldiniz.
Yükselişin nedenlerini tam olarak anlayabilmeniz ve dışsal değişimleri beklememeyi gerçekten anlamanız için bunu size açıklayalım, çünkü her şey İÇİNİZDEYDİ, İÇİNİZDEDİR ve İÇİNİZDE OLACAK. Çünkü SİZ YÜKSELECEĞİNİZ TEK EVRENSİNİZ! Tüm bunlar kim olduğunuzu kavramanız içindir, sonunda kendinizi içine koyduğunuz labirentten çıkış yolunu bulmanız içindir ve insanlığın geri kalanının da aynısını yapmaya yardımcı olmak içindir, çünkü siz kendinizi ve insan kardeşlerinizi KARMANIN ÇARKINDAN, UNUTKANLIK PERDESİNDEN özgürleştirmek için geldiniz.
Kapı orada, sizin için her türde renk ile ışıldıyor, onu hissedebilirsiniz, onu zihin gözünüzle görebilirsiniz ve yine de EGONUZ sizi geri tutuyor, sizi KİM OLDUĞUNUZU keşfetmekten geri tutuyor, güçlü OLAN, zamanın prangalarından, var oluşun karmik çarkından özgürleşmek için bu dünyaya gelen SİZ..
Yalnızca fiziksel formda karmanızı salıverebilirsiniz ve bununla DENGEYİ içinizde bulmayı ve sonunda KENDİ BENLİĞİNİZDEN başka çatışacağınız hiç kimse olmadığını, KENDİ BENLİĞİNİZDEN başka anlayacak kimse olmadığını bulmayı kastediyoruz. Kendi gerçek gücünüze, düşmanlar olmadığı anlayışına yolculukta kendinizi bulursunuz, çünkü karşılaştığınız herkes aslında sizin sevgili dostlarınızdır. Ve bunun ışığında bir kez daha BAĞIŞLAMANIZI, SALIVERMENİZİ ve ruhunuzun yeni enerjilerinin kalp bölgenize girmesine İZİN VERMENİZİ söylüyoruz.
ŞİMDİ ego sistemlerinize beslenen yanlış bilgiye dayanan korkudan uzaklaşmanın zamanıdır. Egonuzla savaşmadığınızı, onu kucakladığınızı ve içinizde dengeyi bulduğunuzu anlayın. Çünkü BU, BURADA OLMANIZIN NIHAİ NEDENİDİR!!! Ve bunun böyle olduğunu kavradığınızda ve sonunda kendi duygusal durumlarınızı başkalarınınkiyle nasıl dengeleyeceğinizi anladığınızda … EGONUZU ve TANRISAL benliğinizi dengelediğinizi kavradığınızda, o zaman VECDİ bulursunuz, o zaman SİHRİ bulursunuz… zaten İÇİNİZDE olan sihri.
Sizi seviyoruz. Sizinleyiz. Şimdilik hoşçakalın.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder