26 Ekim 2013 Cumartesi

SaLuSa ( Yıldızlardan Bir Dost) 25.10.2013

 
Biz buradayız ve siz meşgul olsanız da ve bütün fiziksel dikkatinizi odaklamak durumunda olduğunuz aktivitelerle bile uğraşsanız da size sevgi dolu enerjilerimizi yollamaya devam ediyoruz. Biz çevrenizdeki insanların düşük enerjilerle stresli bir atmosfer yarattıkları ve sizi de etkileyen bu enerjileri yaydıkları zamanlarda sakinliğinizi ve realiteye yüksek perspektiften bakışınızı korumanızın çok kolay olmadığını biliyoruz.


 Sadece kısa bir mola alarak o anda bulunduğunuz yerdeki varlığınızın gerekli olduğunun ve diğerlerine yardım etmenin kendi seçiminiz olduğunu bilerek yüksek enerjilerinizle onları etkilediğinizin farkına varmak en iyisidir. Bu kısa zamandaki kavrayışınız size kendi enerji alanınızın farkına varmanızda yardımcı olarak huzur ve neşe verecektir.
Sizin enerji alanınız şimdi daha da güçlüdür çünkü siz devamlı olarak gelen yüksek ve yükseltici enerjileri onların gelişine daha fazla kendinizi hazırlamaya ihtiyaç duymadan kabul edebiliyorsunuz. 


Böylece onlar sizden yayılmaya devam ederek bütün İnsanlık üzerinde çok büyük etkiler yaratırlar. Bütün insanların bunu görebilmeye başlamaları hızlı bir şekilde yaklaşmaktadır ve sizin şu andaki ‘zamanınız’ boşuna değildir. Seçmiş olduğunuz realite muhteşem bir şekilde önünüze serilecektir. Daha fazla yükselme, daha çok neşe ve mutluluk arzulayanlar ne kadar çok kişinin onların hissetmesi ve deneyimlemesi için burada olduğuna şaşıracaklardır. Kelimeler bunu tam anlamıyla ifade edemezler ancak vizyonlarınız ve hayalleriniz, bunu çok daha fazla bir şekilde doğru enerji hislerini güçlendirerek yüksek deneyim seviyelerine adım atacak mükemmel noktaya ulaşmanız için taşımaktadırlar. 

Biz sizin mükemmel nokta veya doğru zamanlamanın nasıl bir his olacağı ve tam olarak ne olacağı konusundaki düşüncelerinizi duyuyoruz. Size daha fazlasını anlatabiliriz ancak o an konusundaki beklentilerinizi etkilemek istemiyoruz çünkü bu sizin bütün Yükseliş deneyiminizin bir parçasıdır ve bunun ne kadar mükemmel bir şekilde tasarlanmış ve düzenlenmiş olduğunu keşfetmekte size kalmıştır. Sizin vizyonlarınızı ve hayallerinizi ve aynı zamanda şu anda bulunduğunuz realitenizi sizin arzu etmiş olduğunuz şekilde etkiliyoruz ve her zaman sizin hür iradenize saygı duyuyoruz. Ve eğer daha fazla tesir almak isterseniz sadece bize sesleniniz ve Şimdi deneyimlemeyi arzu ettiğiniz durumu ona bütün odağınızı vererek ifade ediniz.


Ben Sirius’tan SaLuSa ve hepimizin büyümesi ve bilişi için attığımız her adımın mükemmel olduğu konusunda sizi temin ederim. Siz de deneyimlediğiniz her şeyin, her bir detayın sizde Yaratım Gerçeği hakkında öğrenmenin yüksek potansiyelini yaratmak için kendi yaşamlarınızda olduğunu görebilir ve hissedebilirsiniz. Hepimiz Bir’iz ve bu Bir’liği daha derinden veya diyebiliriz ki daha yüksek seviyede deneyimlemek üzereyiz
Kanal: MADAD
Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder