29 Ekim 2013 Salı

ARKTURUS MESAJI – İstanbul Kristali İSTANBUL BOGAZİCİ KRİSTALİ

 
Copyright © 2009 David K. Miller
9 Haziran 2009
Selamlar, Ben Juliano’yum; Bizler Arkturuslularız. Istanbul’a indirilen bu 11 nci kristalin özel anlamı var. Bu kristalin, diğer 10 kristalin daha etkili çalışmasını sağlayan bir enerji sağladığını söyleyeceğim.



Bu 11 nci kristal dünyanın beşinci boyut bilgeliğine ve beşinci boyut bilgisine bağlanmasına yardımcı olacak. Bu kristali temsil eden, sözünü ettiğimiz saklı bilgi beşinci boyutun bilgisidir. Beşinci boyutun var olduğu bilgisi yakında bu gezegene ifşa edilecek. Yüksek boyutların bilgisi daha genel olarak bilindiği zaman, gezegen hızla büyük değişimler yapabilir. İnsanlar beşinci boyutun ne ile ilgili olduğunu daha fazla anladığında, beşinci boyuta bağlanma gerekliliğinin olduğunu anlayacaklar. Beşinci boyuta girmek isteyenlerin, beşinci boyuta girebilmeleri için enerjilerini hızlandırma gereksinimi vardır. 


En önemlisi, Dünya’nın problemlerini çözmek için çalışan herkes beşinci boyutla bu bağlantının olduğunu anlamaktan mutlu olacak. Daha yeni ışık, daha yeni bilgi ve insanlığın ve dünyanın karşılaştığı problemler için daha yeni bilgelik getirmek için bu bağlantıyı kullanabilirler.

Beşinci boyut yüksek titreşimlidir ve üçüncü boyutla birleşecek. Bunu sembolik olarak tanımlayabiliriz. İki küre veya iki büyük çember kavramını kullanarak bunu tanımladık. Her çember bir boyutu temsil eder. 


Bir küre olan 5 nci boyut, bir küre olan 3 ncü boyuta temas edecek. Bu temasa boyutların kesişmesi diyoruz. Boyutların kesişmesi güçlü bir deneyim yaratır, çünkü 5 nci boyutun ışığı ve enerjisi anında 3 ncü boyuta yüklenir. İki boyut kesiştiği zaman, yüksek boyuttan gelen enerji alt boyuta akar. Bu, spiritüel ozmos (geçişim) olarak bilinen evrensel yasadır. Yüksek ışık, düşük ışığa gider ve yavaşça o küreyi doldurur.

Geçmişte, Dünya’da boyutların kesişmesi asla gerçekleşmedi. Geçmişte, bireysel spiritüel liderler ve spiritüel insanlar beşinci boyut ile bağlantı yaratmayı aradılar. Boyuta bağlanmanın yolunu açıklamaya ve örnekler vermeye çalıştılar. Şimdi, devamlı (sürdürülür) enerjisel bir bağlantı ve kesişme olacak. Bu kesişme bir duvara elektrik kablosu takıp ışığı açmaya ve ışığın açık kalmasına benzer.


5 nci boyutun varlığının saklı bilgisi şimdi insanlık için daha çok bilinir olacak. 5 nci boyut enerjisinin 3 ncü boyuta getirilebileceği herkes için bilinir olacak. Bu saklı bilginin, gerçeğin tüm arayıcılarına ifşa edilmesinin zamanıdır. Spiritüel ışığın 3 ncü boyut realitesinin tüm veçhelerine bağlanmasının zamanıdır. İstanbul’daki bu kristal Türkiye’ye büyük ışık sağlayacak. Türkiye lider olma yeteneğinde büyük onura (görkeme) sahip. Türkiye daha önce dünyada spiritüel ışığın lideri idi. 


Türkiye şimdi dünyanın bu kısmında spiritüel ışığın lideri olarak kendisini tekrar gösterecek. Bu spiritüel ışık Orta Doğu ve Uzak Doğu ve birçok farklı topraklara, birçok farklı ülkelere yayılacak. Daha fazla spiritüel insan bu eterik kristalden çıkan spiritüel ışığı incelemeye ve deneyimlemeye çekilecek.
Ben Juliano’yum, bizler Arkturuslularız.
(Cev; Saffet)

0 comments:

Yorum Gönder