16 Ekim 2013 Çarşamba

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost) 15.10.2013

 
Biz sizin ne kadar hızlı bir şekilde kendinizi yükseltiyor ve yeniye ulaşmaya hazırlanıyor olduğunuzu görüyoruz, çünkü yüksek realitelerinizin çağrısı çok güçlüdür ve ona odaklanarak niyetleriniz hiç olmadıkları kadar güçlü hale gelmektedir. Şimdi kendi bedeninizi dinlemeniz ve şu anda bulunduğunuz realitenin zamanında fiziksel değişimler yer aldığı için olabildiğince dinlenmeniz çok önemlidir. Her ne kadar bu halen hızlanmakta olsa da değişimler bir anda olmazlar, çünkü hala sizin eski realitenin bir parçası olmaya ihtiyacınız vardır ve her an artan Işığınızı diğerleri ile paylaşmalısınızdır. Ancak sizi temin ederiz ki onlar da yavaş değildirler. 


Biz sizin her gün ne kadar değişiyor olduğunuzu hissettiğinizi biliyoruz. Şunun farkına varmalısınız ki bunlar her biriniz için gereken hızda olmaktadırlar. Yeni realiteye ilk girecek olanlarınız bunu kesinlikle bileceklerdir. Onlar kendi yaşam planlarını herhangi bir engellemeyle karşılaşmadan ve eski olan hiçbir şeye tutunmadan çünkü basitçe ona karşı herhangi bir etkileşim hissetmiyorlardır, tam anlamıyla yerine getiriyorlardır.
 

Biz, daha önce size eğlence ve dinlence olarak anlamlandırdığınız şeyleri artık daha fazla yapmak için hiçbir istek duymadığınızı diğerlerine anlatmanın kolay olmadığını biliyoruz ancak şimdi bunlar şimdi size eski olmaktan başka bir şey ifade etmiyorlardır. Sizdeki değişimlerin farkında olanlar bunu anlayacaklardır ve bütün İnsanlık ve gezegendeki bu büyük değişimi görmezden gelenler sizin açıklamalarınızın hiçbirini kabul etmeyecek ve size incinmişlik ve kızgınlık duyguları yollayabileceklerdir. 

Onların duygularına anlayışla yaklaşmak ve sizde artık bu tarz duyguların olmadığını onlara göstermek ve onlara geri sevgi dolu hisler yollamak tamamen size kalmıştır. Biz bu düşük vibrasyonlara tutunanların sadece eğer arzu etmezseniz tekrar görüşmeyeceğiniz arkadaşlarınızdan olmadığını sizin aile bireyleriniz arasından da olduklarını biliyoruz. Bundan dolayı birçoğunuzun artık bu durumlara cevap vermek için tek geçerli yöntemin bu olduğunun farkına vardığınızı biliyoruz. 

Bu sizin bu derslerle kendi gelişiminizi hızlandıracağınızı bildiğiniz için bu yaşama girmeden önce yapmış olduğunuz seçimlerinizdi.
Kendi yüksek realitenizi bütün hislerinizle görme ve hissetme noktasına gelmenizle beraber anlayışınızda çok büyük bir değişim hissedeceksiniz. Zihniniz sizin için mümkün olan bütün bilgileri işleyebilecektir ve bütün deneyimleriniz şimdi olduğundan çok daha anlamlı hale geleceklerdir. 


Devam eden gelişiminizde bunları nasıl kullanacağınızı bileceksiniz, ki sizin eylemlerinizi engelleyecek herhangi bir üzüntü veya kızgınlık veya düşük vibrasyona ait herhangi başka bir duygu olmayacaktır. Bütün eylemleriniz bu anlayışı baz alacaklardır ve daha önceki bütün deneyimleriniz boyunca kazanmış olduğunuz bilgeliği kullanmanıza izin verecek olan deneyimlere doğru çekileceksinizdir. 

Lütfen bu bilişin sizde yerleşmesine izin veriniz, yüksek realitenizde tanışacağınız bütün Ruhlar bir şekilde sizin bilgeliğinizi kullanışlı bulacaklardır. Hatırlayınız ki hepimiz Bir’iz ve ve hepimiz Her Şeyin yüksek anlayışının arayışındayız ve sizin bilişinizde aynı zamanda bunun bir parçasıdır. 

Ben sirius’tan SaLuSa ve yaptığınız her şeyde sizden tamamen kendinize güvenmenizi istiyorum, çünkü daha fazla güvenle birlikte niyetleriniz çok daha fazla güçlenir ve bu sizin bütün gereken hazırlıkları tamamlamanıza izin verir. Bizim enerjimizi hissedin, çünkü o her zaman oradadır ve size yüksek realitenize en doğru zamandaki An’da ulaşmanız için yardım etmektedir.
Kanal: MADAD
Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder