22 Ekim 2013 Salı

ARKTURUSLU JULİANO – 2014 KEHANETLERİ

1234628_393243120804544_1651774006_n
2014 Kehanetleri
 Juliano, David Miller kanalıyla
 (Bu mesaj 17 Eylül 2013′de verilmiş)
Selamlar, Ben Juliano’yum. Bizler Arkturuslularız.
2013′ün ne kadar çabuk geçtiğine şaşırıyorum. 2013 ile ilgili görüşüm, 22 Aralık 2012 ile ilişkili olan uzun süren bir karışıklık görmekte olduğunuzdur. En büyük fark dramatik yerküre değişikliklerinin tek bir günde gerçekleşmemesi, bunun 2013′e yayıldığını görüyorsunuz ve 2013′ün son aylarına girerken, bu karışıklıkların devamının eşiğindeyiz. Karışıklıkların bazıları çok büyük. İklim değişiklikleri, bazı insan yapımı felaketler, özellikle nükleer Fukushima enerji santrali kazası ve daha fazla savaşların olasılığını deneyimlediniz.
Bir dünya savaşının olma şansı hala çok yüksek, ama Suriye krizi Eylül 2013′te zirveye çıktığından bu yana bu şansın biraz azaldığını söyleyeceğim. İnsanlar hala denge duygusunu kaybedebilir. Liderler hala yargılarını kaybedebilir.

2013′ün sonunda ve 2014′te hala sosyal ve siyasi karışıklıklar deneyimliyor olacağız. Temelde, 2013′te Yerküre değişiklikleri açısından gördüğümüz şey daha fazla artacak. 2014′te ısı biraz daha artacak. Bunun nedeni, gezegensel krize birleşik bir tepki olmamasıdır. Tüm sistem ile ilişkili birleşik girişim yok. Hiç kimse gezegensel geri bildirim döngü sistemini anlamaya çalışmıyor. Maalesef felaket ve karışıklıkların çok kuvvetli olacağı, sonunda insanların bu gezegen için yüksek ruhsal bir müdahaleye açık olacakları bir nokta gelecek ve olayların götürdüğü şey bu. 2014′ün götürdüğü şey bu. Ancak, gezegensel durum daha iyi olmadan önce daha kötüleşmelidir. 2014′e bakarsak, daha derin seviyede bazı gezegensel dağılmaları, bozunmaları göreceksiniz.
Neyse ki, bu gezegenin bazı liderleri mesajı alıyor. Gerçekleşmekte olan bazı ruhsal uyanışlar ve siz bunu küçük şekillerde görüyorsunuz. Liderlerin bazıları bu gezegenin yok olma krizinde olduğunu anladıklarının pırıltısını gösteriyorlar. 2014′te bu gezegensel krizin perdesinin, yadsınmasının kaldırılacağını ve sonunda dünya liderlerinin bu gezegensel kriz ile ilgili anlamlı bir şekilde konuşma yoluna sahip olacaklarını göreceksiniz.
Liderlerin 2014′te çözüme sahip olacaklarını söylemiyorum, ama 2014′te küresel seviyede gezegensel kriz ve iklim değişimi komitelerinin oluştuğunu göreceksiniz. Japonya’daki nükleer felaketin tehlikelerinin yadsınmasının ortaya atılacağını ve bir tür küresel organizasyonunun bununla baş etmeye yardımcı olacağını göreceksiniz. 22 Aralık 2012′de tahmin edilen karışıklığın devamı olacak, yani daha fazla sosyal huzursuzluk ve hatta daha fazla volkanik huzursuzluk olacak. Geri bildirim döngü sisteminin daha fazla dengesizliğini göreceksiniz, çünkü Dünya kendisini düzeltmeye çalışıyor. Açıkça anlaşılmalıdır: yerküre değişiklikleri gezegenin kendisini nasıl düzelttiğidir. Gezegen enerjisel olarak püskürür, çünkü bu, bu gezegenin dengeye nasıl geri dönüleceğini bildiği tek yoldur. Ama büyük yerküre değişiklikleri her zaman insanlığın kendi yararına değildir. Gezegensel şifanın daha az dramatik ve daha az zararlı yolu vardır ve 2014′ün dünya çapında bir sistemin birlikte çalışması kavramının kabullenilmesini göreceğine ve küresel gezegensel şifaya daha fazla ilgi olacağına inanıyorum.
Tüm bu fikirler yıldız tohumlarına aşikar görünüyor, öyleyse dünya liderlerinin bunu anlaması neden bu kadar uzun sürüyor? Gezegensel şifaya daha yüksek perspektiften bakarsanız, çok apaçık görünür. Bu yerküre krizinin ciddiliğinin genel küresel yadsınması var. Bu yadsımanın 2014′te devam ettiğini göreceksiniz.
2014′te dünya gücü olarak ABD’nin gerilemesinin devam ettiğini göreceksiniz, ama maalesef bu gerileme gezegende daha fazla kaosa yol açacak. İnsanlar ABD’yi aşırı eleştiriyor. Problem şu ki, ABD’nin liderliğinde azalmış rol daha büyük siyasi boşluk yaratacak. Eğer dünya için bu gezegensel şifa rolünü anlayan daha saygıdeğer ve gezegen bilinçli lider olsaydı, daha iyi bir çözüm olurdu. Bunu anlamaya yakın olan (“bunu anlamaya yakın” dediğim zaman, gerçekten gezegensel şifayı tezahür ettirmeye istekli demek istiyorum) bu gezegendeki tek lider Almanya başbakanı Angela Merkel’dir. Bir çok insanın orijinal küresel şifa fikirlerini sürdürmek için mücadele eden Başkan Obama için büyük umutları olduğunu biliyorum. Ama şimdi onu kontrol eden diğer güçlere yenik düşmektedir. İdealistik gücünün bir kısmını kaybetti. Gezegensel şifa ile ilgilenmeyen bazı diğer güçlü insanlar tarafından yönlendiriliyor. Bazı problemlerin olacağını ve Obama’nın görev süresini tamamlayamayabileceğini kehanet ettim. Hala, 2014′ün ABD ve Obama için  zor bir yıl olacağını düşünüyorum. Amerika’daki siyasi partiler arasında daha fazla kutuplaşma olacak ve daha şaşırtıcı ve gereksiz finansal çöküş olacak. Bu çöküş beş yıl önce Lehman Kardeşlerin başarısız olduğunda gerçekleşen çöküş ile karşılaştırılacak. 2014′teki bu çöküş kendi kendine başlatılan ve kendi kendinden kaynaklanan bir finansal çöküş olacak. Kötü ekonomi nedeniyle veya ABD’de yeterli para olmadığı için bir çöküş olmayacak. Bu kutulaşmış güçler çatılma içinde olduğu ve ne pahasına olursa olsun istediklerini elde etmeye istekli oldukları ve eğer elde edemezlerse, kendini yok etmeye istekli oldukları için olacak. Bu, Amerikan politik sisteminde görünür olacak. ABD’de insanların akıllarını başlarına toplamak için katı kurallar empoze edecek yeterince güçlü bir lider yok. ABD’nin iki kutuplaşmış tarafı bir araya getirebilecek birine ihtiyacı yok. ABD’deki bu kutuplaşmaların Amerikan endüstrisinde tamamen gereksiz olan kendi kendine başlayan bir yıkıma yol açacağını ve bunun dünyada olumsuz etkisi olacağını tahmin ediyorum.
Buna biraz anlam getirebilecek Avrupada’ki tek lider Angela Merkel’dir, çünkü çok fazla olumlu özellikleri var ve çok daha fazla istikrarlı. Başkan Obama’da tanık olduğunuz biraz istikrarsızlık var. Ama ona şefkat duyabilirsiniz, çünkü çok büyük stres ile karşılaşıyor.
Güney Amerika’nın ABD’den daha fazla bağımsız olacağını düşünüyorum. Güney Amerika’nın batı dünyası, özellikle ABD tarafından nasıl hükmedildiğini kavrayacağını düşünüyorum. Ekonomik kontrolün reddedilmesi olacak, ama insanlar hükmetmenin reddedilmesiyle daha iyi olacaklarını düşünüyorlar, ama böyle olması gerekmiyor. Arap baharının tek sonucunun daha fazla kaos olmuş olduğunu gördünüz. Bu ekonomik istikrar getirmedi ve Orta Doğu’da istikrar olmamasının nedenlerinden biri yine, güçlü bir liderin olmamasıdır. Bu dünya gerçekte liderlik boşluğundadır ve bunun 2014′de daha apaçık olacağını göreceksiniz. Güçlü küresel liderliğe ihtiyaç var.
Bu gezegenin spiritüel enerjisi 2014′te kuvvetlenecek. Ruhsal gelişme için, 2014 çok iyi bir yıl. Astrolojik takvime bakarsanız, gerçekleşecek olan çok fazla iyi olay var, Dünyaya gelmekte olan gezegen dışı enerjilerin çok fazla iyi işaretleri var. Bu, problemleri çözmenin yeni fikirleri ve yeni yolları anlamına geliyor. Bazı genç yıldız tohumları uyanacak. 2014′te bu gezegene gelen ilginç spiritüel enerjiler olacak. Örneğin, birilerinin Fukushima’daki bu nükleer kazayı çözecek olan şeyle çıkıp gelmesi ve gezegeni ve okyanusu kurtarmasının bir yolu olacak. Zaten uyanmış olan bir çok genç insan var ve şu anda uyanmakta olan bazı genç yıldız tohumları beni cesaretlendiriyor. Genç insanlar arasındaki yıldız tohumu bilincini uyandırabilecek olan daha yaşlı yıldız tohumları var, çünkü farkındalığa gelmesi için aktive edilmesi gereken bazı parlak zihinler ve yıldız tohumları var. 2014′te genç uyanmış yıldız tohumlarına çaresizce gereksinimimiz olacak.
Ben Juliano’yum. İyi günler
(Çeviri: Saffet Güler)

1 comments:

lordofsunshine dedi ki...

Bir kanal diyor ki "artık 3.Dünya Savaşı çıkaramayacaklar kritik nokta aşıldı,Kabal kaybetti,ışık işçileri başardı" diyor bir başkası ise felaket tellallığı yapıyor.Malum Ashtar kanallığının sitesinde Ekim'in 10'u filandı sanırım,üç-dört kişinin rüyaları yayınlanmıştı.Aynı günlerde farklı kişiler ABD'de batı sahilinde 9 şiddetinde deprem olduğunu görmüşler ve San Fransisco'nun çöküp denize gömüldüğü dahil acayip felaket kehanetleri veriyorlardı ve verdikleri gün de 10 Ekim veya birkaç gün öncesi veya sonrası idi.Takip ettim,biriki gün içinde ABD'de öyle bir deprem olmadı ve felaket kehanetleri boşa çıktı;tabii siteye tekrar baktım ve o "kehanet" mesajarının hemen kaldırılmış olduklarını gördüm.Ashtar'ın ilk çıkmayan kehaneti de değil bu zaten geçmiye pek çok defa umut veya korku dağıtmış ve ne pozitif ne de negatif kehanetlerinin hiçbiri hatırladığım kadarıyla gerçekleşmemişti. Arkturuslular da öyle, okuduğum Arkturus mesajları fazla olmasa da gerçekleşen birşey hatırlamıyorum.Ama bazı kanallıklar var ki mesela Kryon gibi bunların dedikleri çıkıyor. Ben felaket mesajı veren kanallara artık hiç inanmıyorum, bence de kritik nokta aşıldı ve dünya kötüye değil iyiye gidiyor.... Arkturus'lu Juliano'nun Merkel hakkında dediklerine ise ancak gülebilirim. Hakikaten çok komik... Yahudilerin has adamı ve Türkiye'nin yeminli düşmanı bu Yahudi aslında ışık işçisiymiş ve dünyayı kurtarmaya adaymış da haberimiz yokmuş... Juliano kardeşim,yukarıdan bakınca pek iyi göremiyorsun herhalde, istersen gel ete kemiğe bürün de yakından bak şu dünyaya... Ama sen benim kadar aptal olmadığından hariçten gazel okumaya devam edeceğinden eminim... Bence de haklısın... Atış serbest canım kardeşim... Merkel mi dedin, tabii tabii,çok dokunaklı...

Yorum Gönder