15 Ekim 2013 Salı

Selamlar Ben Lord Ashtar.

 
Bu hafta güçlü enerjilere girerken sizden her şeyi geride bırakmanızı isteyeceğim. Hologram Dünyayı bırakıyoruz ve Gerçek Dünyaya geçiyoruz. Geçen yıllar bize olması gereken değişimleri hatırlattı, ki bu çeşit bir hayat daha fazla verimli veya barış dolu değildir. Biz bir kez daha bizim Kollektif Hayrımızı göz ardı eden bir hayatta daha fazla yaşayamayacağımızı hatırlatacağız.

Bu Yüksek Gerçeği düşünmeyi göz ardı etmeyiniz. Gelecek olan günlerde, ki siz çok zarif bir şekilde Yükselmiş Dünyaya geçiyorsunuz, şimdi hayatınızda bildiğiniz her şeyi geride bırakacaksınız. Bu ifadeye karşı herhangi bir direnç hissediyor musunuz? Hazır olamayacağınızı mı hissediyorsunuz? Belki de bir şeyleri kaybediyor olduğunuzu? Bunun hakkındaki duygularınızı düşünerek sizi rahatsız edecek şeylerin sadece düşünceler olabileceğini dikkate alabilirsiniz. Hatırlayınız ki bu alemdeki hiçbir şey gerçek değildir. Geride bırakmanız gereken şey nedir? İllüzyon.



Kendilerini Işık işçisi olarak nitelendirenlerden bazıları hala Başkan Obama’nın bir kukla olduğuna ve diğerleri tarafından yönetildiğine inanıyorlar. Kendilerini Işık işçisi olarak nitelendirenlerin birçoğu da karanlığın hala yönetimde olduğuna inanıyorlar. Ego zihni pozisyon almayı çok sever. Ego zihni bunu yaparak kendi varlığını doğrular. Siz Egonuz değilsinizdir. Siz Bedeniniz değilsinizdir. Siz Saf Sevgi, Saf Bilinçsiniz. Sizin veya dünyanız üzerinde yönetimde olan herhangi karanlık bir güç yoktur. Ego inanılmaz inatçıdır ve haklı olmayı sever. Bu inançların negatifliği birisini sürekli olarak nefret, acı, öfke, incinme, bağımlılık ve çile içinde tutar. Şükretmek Egoyu küçültür. Bu Ego zihnini fes etmenin zamanıdır. Şükretmek iyi olan şeylerin üzerine odaklanmıştır. Siz ne zamanki müteşekkir olursunuz Evren size daha fazla müteşekkir olacağınız şeyler getirir. Sadece Işıktan olan şeylere odaklanınız ve Evren size daha fazla Işık getirecektir.


Sizi haberleri ‘bana bir ispat ver’ edasıyla taramayı bırakmaya davet ediyorum. Kollektif Bilinç olarak bu grup haber makalelerine hep birlikte bakmaktan keyif almaktadır. Gönderilen şeylerin %99unun Ego Zihninin ‘haklı olma’ durumunu tam anlamıyla manipüle etmesi göz önünde bulundurulursa bu anlaşılabilir bir şeydir. Ego Zihin kimin ne yaptığına tutunur ve kayda değer görünenleri işaretler. Gitmesine izin veriniz! Bu bir illüzyondur, bir Hologram. Sizi haberleri taramayı bırakmaya davet ediyorum. Nelerin olup bittiğini bilenler bunlar hakkında konuşamazlar. 


Açıklamalardan ÖNCE DUYMAK İSTEDİĞİNİZ şeyi hiç kimseden duyamayacaksınız. Şimdi sizin üstesinden gelmeniz gereken başka şeyler vardır. BUNUN HALLEDİLDİĞİNİ kabul ediniz. Bunun yerine henüz sizin göremediğiniz Güvene İnanınız. Niyetinizi İnanç Dolu olmaya çeviriniz. Haberlere odaklanmanız sizi neyin Gerçek olduğunun farkındalığından uzak tutar.

Dünya şimdi şiddetli bir fırtınanın ortasındadır. O kendini Kasırgalar, Hortumlar, Tufanlar ve Depremler olarak fizikselde tezahür ettirmektedir. Değişim rüzgarları esmektedir. Dünya Ana’nın kendisi 1987 deki Harmonic Convergence e yol açan ve onun yıkımını tersine çeviren açık bir çağrı yapmıştır. Şimdi biz Dünyanın yıkımına yönelik olan ekonomik yapının çökmesi gerektiğini görüyoruz. 


Bu Dünya Yükselişi tarafından desteklenmemektedir. Galaktik Federasyon gibi Gezegenlerin Galaksiler arası Federasyonunun da Dünyada her seviyede Dünyayı geri Dengesine döndürmeye yardımcı olmayı koordine edecek mürettebatları vardır. 13 Ekim milyonlarca Hindunun oruç tuttuğu ve bütün gece ayakta kalarak, şarkı söyleyerek ve dans ederek Dünya Anayı onurlandırdığı Dokuz Gecenin sonunu gösterir. Başkan Obama Dünya Anayı onurlandırmanın sonucu olarak bu haftanın Global Ekonomik Çöküşü getirebileceğinden habersiz değildir. Biz onun Nehirlerini, Dağlarını, Okyanuslarını, Denizlerini, Tohumlarını, Toprağını, Çimenlerini, Ağaçlarını ve orada yaşayan Varlıklarını yok etmek üzere tasarlanmış olan ekonomik düzenin dışına çıkarak Dünya Ana, GAİA’yı onurlandırıyoruz. 

Bu ekonomik çöküş Navratri ( Hindu şöleni, tercümanın notu) ile 18 Ekimde olacak Tam ay tutulması arasında sıkıştırılmıştır. Gerçek Sevgi isim verildiği gibi Blood Moon ( Ayın hasattan sonraki dolunay durumuna verilen bir isim. Tercümanın notu) boyunca ifade edilecektir ki biz her şeyi geride bırakıyoruz çünkü onun artık serbest bırakılması gerekmektedir. Biz Dünyaya karşı çalışan herhangi bir şeylerin gelişebileceği yeni bir Realiteye kaymalarına izin veriyoruz. Gitmesine izin veriniz. İllüzyonun gitmesine izin veriniz. Koç Burcu Tutulması gerekli olan Şifalandırılmaların yıkanması için Ateş Enerjisini getirmektedir. Bu Tutulmaya girdiğimizde içte ve dışta olan Her Şeyin şifalanması için niyet ediniz. Eğer bugünden şifayı arzularsanız Niyetiniz Olacaktır. Dünya üstündeki bütün dengesizlikler bu Terazi Dolunayında Şifalandırılacaktır. Koçun Ateşi Her Şeyi Şifalandıracak ve Dengeleyebilecek en kuvvetli Enerji olarak yeteneklendirilmektedir.

Bu değişimde en zor kabul edilebilecek kavramlardan biri birçoğunun kalıcı olarak Gezegeni terk edecek olmalarıdır. Bu yaklaşık 2 Milyar insandır. Bunu haberlerde duyduğunuzda bunun Egonuzdan geçmesine izin veriniz ve taşıyabileceğiniz herhangi bir korkudan geçmesine de ve onu Kalbinize alınız. Dünya Vatandaşları yardım etmeye muktedir olmadıkları Ruhları görmezden gelmeye kendilerine izin vermişlerdir. Dünya üzerindeki 190 Ülkeden 60ında bugün savaşlar mücadelelerini sürdürmektedirler.


Her yıl bir buçuk milyon insan açlıktan ölmektedir. Bütün Dünyada yaklaşık yüz milyon insan evsizdir. Her gün yaklaşık bir milyon insan sınırlardan gizlice geçmektedir, genellikle değişik şekillerde çalışmaya zorlandıkları için ki bunların yarısı çocuklardır. 2 Milyar Ruhun Dünyadaki hayatlarından ayrılma potansiyeli vardır ve burası bu zamanda onların Ruhsal Büyümelerine daha iyi hizmet edecek olan bizim Çok Boyutlu Dünyamızdaki diğer alemlerdir. Mahabharata denilen Hint Vedik Yazıtlarında bunlar yürüyen ölüler olarak isimlendirilmişlerdir. Onlar yeryüzünde acının alt çizgilerinde yaşamışlardır. Bunu yaparak her bir Ruhun Yükseliş için hareketine yardım etmişlerdir. Bu büyük acılarda rol alarak onlar karmalarını temizlemişlerdir. Onlar enkarne olurken Dünya Yükseldiğinde yeni yerde yeni bir atama almak için anlaşma yapmışlardır.

Bunun hemen arkasından Dünya Vatandaşları savaşları bitirip, bütün atom bombalarını yok ederek Galaktikleri Dünyaya geri davet ettiklerinde İlahi Hükümet yeni Ekonomik Sistemleri bütün Dünyadakiler için doğru yerine kaydıracaktır. Ondan sonra ne bekleyebiliriz?


Serbest Enerji, Madde Çoğaltıcılar ve Şifa Makinelerini. Bunlar Öncelikli olacaktır. Evsizlere Evler, Temiz Su ve İletişim Teknolojileri. Işık Şehirlerine uçmak için Servis Gemileri. Orada bir ayakkabı kutusu büyüklüğünde bütün evinizin enerjisini ücretsiz olarak verebilecek küçük kutular olacaktır. Bunlar üretildi ve hazırdadır ve herkese ücretsiz olarak verilecektir. Serbest Enerji alınması zorunlu olmayacaktır. Bütün eski uygulamalar ve değişik enerji formları desteklenecektir. Bugün kullandığınız uygulama her ne ise küçük kutularla çalışacaktır. Hemen siz ücretsiz ısınma, elektrik, sıcak su, telefon, televizyon yayınları ve internete sahip olacaksınızdır. Herkes için Ücretsiz. Madde çoğaltıcıları Ücretsiz olarak dağıtılacaktır. Bunlar sağlıklı yiyecekler çoğaltabileceklerdir. Ücretsiz Yiyecek. Hemen. Arzu ettiğiniz herhangi bir yiyeceği veya yemeği çoğaltabilirsiniz. 


Bizim teknolojilerimiz Dünya üzerindeki Bütün Su Bazlı Bedenlerdeki kirliliği temizleyebilmektedir. Su kaynakları hiçbirinin olmadığı iyi hale getirilecektir. Biz güce, Gemilere, kaynaklara ve bu misyonları hemen yerine getirecek yerlerde insanlara sahibiz. Bir iletişim ağı çoktan yerleştirilmiştir ve hemen aktive edilecektir. Dünya üzerindeki herkes, her nerede olurlarsa olsunlar veya kullandıkları iletişim modu her ne olursa olsun bütün güncellemeleri herkesle eşit bir şekilde anında alacaklardır. Çok yakın bir zamana kadar bazı ülkeler hiç internet erişimine sahip değillerdi ve bu değişime ayak uydurabilmeleri için özellikle bu onlara getirilmiştir. Servis Araçları hemen dağıtım için hazır olacaklardır. Bunlar Işık Şehirlerindeki toplanmalara katılım için kullanılacaktır. Aynı zamanda Dünyadan ayrılıp değişik yerleri ziyaret etmek için de kullanılacaklardır. Daha fazla bilgi verilecektir. Bu küçük detaylar halledildikçe biz Gerçek Dünyaya doğru ilerleyebileceğiz.

Bilinçle uyumlanmış Sevgi ve Hakikat Dünyadaki her bir hücreye nüfus edecektir. Onurlandırma meydana çıkacaktır. Daha önceden bildiğiniz her şeyi sarmalayacaktır, Size Yeni Dünyayı tanıtacağım. Sizi bir çocuk meraklılığında yaşamınızın her anını Kutlamaya davet ediyorum. Servis Geminize giriniz. Paneldeki GPS’e gitmek istediğiniz yerin girişini yapınız. Sizi Dünyanın Atmosferinde yüzen Uzay İstasyonlarımıza davet ediyorum. Bu Uzay İstasyonları çok uzun zamandır buradadırlar. Bu devirde sizin görüşünüze açık değillerdi. Galaktik Mürettabat bu İstasyonlar arasında tren istasyonu gibi dolaşırlar. Mürettabatlar bu İstasyonlara diğer Mürettabatlarla iletişime geçmek için gelirler. Galaktik Federasyon için Konaklama, Buluşma Yerleri, Tatil Konutları ve Yönetim burada bulunmaktadır. Sizde bu mürettabatın bir parçasısınız. İstediğiniz zaman buyurun. 


Sizi Dünyanın tam üzerinde havada duracak olan Işık Şehirlerinde bizi ziyaret etmeye davet ediyorum. Burada rehberlerinizi, psikolojik tedaviyi ve sağlık düzenlemelerini bulacaksınız. Yeni teknolojiler hakkında eğitim alacaksınız. Bütün dünyadaki benzer fikirli insanlarla iletişim kurabileceksiniz. Şimdi idrak edemeyeceğiniz seviyelerde dinlenme ve rahatlamaya kavuşacaksınız. Bir çok farklı ortamlar boyunca ışık ve sesle yeniden bağlantı kuracaksınız. Dünya Vatandaşları Yeni Görevlerini tasarlamaya başlayacaklar. Şifalanmalar tamamlanana kadar Görevler idrak edilemezler.

Yeniden Buluşmalar. Dünyadaki Herkes değişimleri anlamlandırmaya yardımcı olacak iki yada üç rehbere sahip olacaktır. Herkesin Rehberi daha önceden tanıdığı birileri olacaktır. Bazıları kendi İkiz Alevleriyle yeniden buluşmak için hazırlandılar. Diğerleri daha önce diğer tarafa geçmiş rehabilite olmuş, yükselmiş ve tekrar buluşmada rehberler olarak hareket etmek üzere geri dönmüş aile bireyleri veya arkadaşlarla bir araya gelecekler. İkiz Aleviniz veya diğer Rehberlerle bir araya gelme konusunda endişe edecek bir şey yoktur. Her şey sizin her seviyede rahatınız için tasarlanmıştır. Bunlar ortaya çıktıkça anlayacaksınız. Dünyadaki herkes için 2 veya 3 tane rehber olacaktır. Gezegenlerin Galaksiler Arası Federasyonundan bu an için çok uzun zamandır hazırlanmış olarak bekleyen milyarlarca Galaktik vardır. Değişime kayış için ihtiyaç duyulacak bütün destek burada Dünya üzerinde yaşıyor olacaktır.


Bazı Dünya Vatandaşları şifalanmak için en iyi yolun kendi Yuvalarını ziyaret etmek olduğunu hissedeceklerdir. Bu Dünyadan Tatiller verilecektir. Venüs, Jupiter, Saturn, Pluto, Neptune, Ceres, Vesta,Mars, Ay, Alpha Centari, Sirius, Pleiades, Arkturus, Andromeda ve diğer birçok yere kabul edileceksinizdir. Bütün bu yerlerin hepsi çok değişik ve kendi özellikleriyle tanınmaktadırlar. İnsanların gitmek isteyecekleri ziyaret etmek için birçok sebepler vardır. Kısa bir ziyaretten sonra siz İlahi Hükümeti kurmak ve Yeni Dünyayı başlatmayı da kapsayan Dünyadaki görevlerinize geri döneceksinizdir. Sanal Güverteler Işık Şehirlerinde kullanılabileceklerdir. Sanal Güverte bir insanın girebileceği bilgisayar tarafından programlanarak herhangi bir şey haline gelebilen boşluktur. Sahile gidebilirsiniz, dağlara, buzdağlarına, çöllere. Hologramlar birinin oraya gitmeden Yuvayı birkaç saatliğine ziyaret etmesini sağlayabilecek şekilde programlanabilir. Dinlenme ve rahatlama için yeterince zaman olacaktır. 


Bunu arzulayan herkes için bu mümkün kılınacaktır. Şifalar ve rehberlik aktiviteleri sizin Yeni Göreviniz için planlama toplantıları olacaktır. Yeni Dünyayı kurmada hediyeleriniz ve yeteneklerinizi paylaşmak üzere Göreve Çağırılacaksınızdır. Bu daha eğlenceli hale gelmek üzeredir. Hep birlikte zevk alacağımız aktivitelerden birisi de Dünya üzerindeki ve Gezegen dışındaki kültürlerin sergilenmesidir. Aynı zamanda biz yeni ırkları da Dünyaya davet edeceğiz, hem humanoid olanlar hem de diğer muhteşem ırklar. Binlerce yıldır nesli tükenmiş olan hayvanlar yeniden Dünyaya gerçek konumlarında geri getirileceklerdir.

Dünyanın Büyük Üstatları Dünyanın Yükseliş Görevine yardım etmek için geri geleceklerdir. Binlerce yıl önce gitmiş olan bazıları da Rehberlik ve Hizmet için geri davet edileceklerdir. Geldikleri zaman kendi Dünyadaki zamanlarının ve kültürlerinin kıyafetlerini giyiyor olacaklardır. O zamanda göründükleri gibi görüneceklerdir. Bunlar Yüksek Üstatların Avatar görünüşleridir ve hepsi aynı zamanda Dünya üzerinde yaşıyor olacaklardır. Dünyadaki değişimleri yerine getirmek bütün bu Büyük Varlıklarla olacaktır. Geri dönecekleri ve Dünyaya Hizmetlerini sunacakları için heyecanlanıyorlar. Romalı, Yunanlı, Mısırlı, Hintli, Uzak Doğulu, Hyperboralılar, Pangeanlı, Keltik, Yakın Doğulu kadim Tanrıların temsil edildiklerini göreceksiniz. Bütün hepsi en Yüksek Eğitimlerle yeni ekonomik sistemi ve İlahi Hükümeti tamamlamak üzere burada olan Yüksek Üstatlar olacaklardır. Öğrenecek çok şey vardır. Bu Varlıklarla birlikte çalışmak bir onurdur.


İç Dünya sakinleri yüzey Dünya Vatandaşlarına katılacaklardır ve onları İç Dünyadaki kendi Şehirlerine davet edeceklerdir. İç Dünyadaki evlerine giden Yollar vardır. Rehberler sizi oradaki şehirlerine götürecekler ve kültür alışverişi için sizi misafir edeceklerdir. İç ve Dış Dünyalar Görevlerinde Bir olacaklardır ve her zaman olması arzulandığı gibi hepsi ikisi arasında seyahat etme özgürlüğüne sahip olacaklardır. Bu Atlantisin şifalandırılması açısından çok önemli bir yöndür. İç Dünya sakinleri yeniden yüzeye davet edilmekten çok memnun olacaklardır. Onlar savaştan beri yüzeye yolculuk edememekteydiler. Bazıları edebilmekte ancak onlar da kalamamaktaydılar, her zaman içeriye geri dönmekteydiler ve Dünyalı muhataplarıyla bu yeniden buluşmayı sabırla beklemişlerdi.


Birçokları bireysel Yükselişlerinin nasıl olacağını merak ediyorlar. Bu her birey için oldukça hassas bir cevaptır. Şu anda Dünyada yaşayanların bazıları Dünyadaki tek hayatlarındalar. Diğerleri 3 -5 yaşam süresidir dünyadalar. Başkaları da binlerce ve binlerce kez Dünyada enkarne olmuşlardır. Benzer şekilde çok fazla sayıda değişik anlayış seviyeleri vardır. Her birey iki yada üç rehbere sahip olmayı bekleyebilir. Her bir rehberin paylaşacak kendi deneyimleri vardır. Bu rehberler Gezegen dışı seyahatleri ayarlamalarından, sanal güverte eğitim seanslarından, dinlenme ve rahatlamadan, Işık Şehirlerini ziyaret etmeden ve gereken Şifayı almadan sorumlu olacaklardır. Bu rehberler sizi tanıyorlardır ve siz de onları tanıyorsunuz. Yükseliş Yolunuz sizin için haritalandırılmıştır. İlk deneyimleyeceğiniz şeylerden birisi de tam Ruhsal Gözden geçirmedir. 


Oradan itibaren Madde Çoğaltıcıyı nasıl kullanacağınız yada Uzay Aracınızı nasıl uçuracağınız gibi ihtiyaç duyacağınız eğitimler başlayacaktır. Göreviniz gibi arzularınızı temel alan bazı öneriler size sunulacaktır ve siz bir sonraki çalışmaya geçebilmek için ihtiyaç duyduğunuz eğitimi alacaksınızdır. Bu dönem çocukların Çıraklık yada Üniversite işi seçtikleri dönem gibidir. Bazıları tam olarak ne istediklerini hemen bilecek ve başka bir şey istemeyeceklerdir. Diğerlerinin bunu belirleyebilmesi için Ruhsal araştırmaya ihtiyaçları olacaktır. Bu süreç rehberlerle birlikte deneyimlendikten sonra Yükseliş Yolunda çalışılacaktır. Her bireyin kendi kişisel Yükselişi için ihtiyaç duyduğu bütün İçsel Çalışmayı yapması gerekmektedir. 

Hiçbir kestirme yol yoktur ve hiçbir şey garanti değildir. Ödevlerini yerine getirdikleri ve daha fazla rol yapmayarak egolarını eritme üzerine çalıştıkları sürece herkese ihtiyaç duyduğu bütün yardım serbestçe verilecektir, daha sonra yolları yumuşak ve düz hale gelecektir. Rehberleriniz aynı zamanda size hediyelerinizi getirme göreviyle de donatılmışlardır, hemen ortaya çıkacak olan bazılarını isimlendirmek gerekirse levitasyon, teleportasyon, zamanı bükme gibi. Her biri bir öncekinde ustalık kazandıkça öğretilecektir. Bu önce bisiklet kullanmayı öğrenmek, sonra araba kullanmayı öğrenmek, sonra uçakla uçmayı öğrenmek gibidir. Bunların hepsini öğrenebilirsiniz ve hepsini bir anda da öğrenmeyeceksinizdir.

Dünyanın Yükselişi yerine kaydırılacaktır. Orada her hangi bir cinsin büyük ve ani değişikliği yoktur. Bu herhangi bir Ruhun korkuyu deneyimlemeyeceği şekilde tasarlanmıştır. Şimdi bu Dolunay Ay Tutulması Enerjilerine girmeye hazırlanırken siz büyük değişimler görmek üzeresinizdir. En son ana kadar Birileri bu enerjilerle oynayacaklar ve onları sizin için yorumluyor olacaklardır. Bu Dönüş Doktorlarını, ki bu bunlara verilen addır, önemsemeyiniz. İçinizde Hakikati hissedeceksinizdir. Sizi aldatmak isteyenlerin ayak kaydırmalarına gelmeyiniz. Bedeninize ve enerjinize dikkat ediniz. Taşıyabileceğiniz her şeyi aldığınızdan emin olunuz. Anlayınız ki bu Global Ekonomik Çöküşle birlikte bazı rahatsız edici durumlar olabilir. Tezahürün bu alemde sürekli bir akış halinde olduğunu unutmayınız. Değişim güvenebileceğiniz her şeydir. Işığa tutununuz. Siz Işığın muhteşem bir aracısınız. Siz Birlik Bilincine geri dönüyorsunuz. 


Niyetlerinizi buna ayarlayınız. Her zaman Gerçek Dünyada olduğu gibi hakikat inkar edilemez. Sizin dönüşümünüz illüzyondan güverteye çıkış ve sizi Denizin diğer tarafındaki Tam Özgürlüğe taşıyacak olan Gemiye binmeniz kadar kusursuz olacaktır. Şükran sevginin beşte dördüdür. Biz önümüzdeki haftanın getireceği değişimlerle ustaca hareket ederken Şükür durumu ve Sevgide kalınız. Doğru zamanlama ne zamandır, Amiral Sananda’dan bir komutan gelecektir ve sahnede Galaktik Tam İfşaatın Bildirisini ve NESARA kanunlarının duyurusunu yapacaktır. İçinize bakmaya ve sizi ÖZGÜRLÜKTEN uzakta tutmaya devam eden herhangi bir duygu, reaksiyon veya düşünceyi bırakmaya devam ediniz. Beni Rehberliğe çağırınız, hiçbir zaman yalnız değilsiniz! Salut! Ben Lord Ashtar Elizabeth Trutwin aracılığıyla. 13 Ekim 2013
Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder