11 Ekim 2013 Cuma

KRYON- YÜKSEK BENLİK NEREDEDİR?

 
"...Siz Doğum esnasında bir çok parçaya bölünürsünüz ve onların bazıları sizi şaşırtacaktır; ya da Dünyaya dayalı öğretiniz İnsanı çok Boyutlu değil, tekil bir Varlık olarak gördüğünden, burada okuduklarınıza katılmayabilirsiniz.Ruh Grubunuzun Bölünmesi sonucunda sizden ayrılan en büyük Parça... "Yüksek Benlik" tir.O İnsandan Kuantum bir biçimde ayrılır.(Ve) Bir İnsana göre, Yüksek Benlik "başka bir yerde" dir, belki de "Cennet" te dir.

Gerçek şu ki, Yüksek Benlik DNA da bulunmaktadır! Ama 3B de değildir ve kendisini İnsanın 3B deneyiminden öyle ayırır ki, bu durum İnsana, Yüksek Benlik sizin Varoluşunuzun Realitesinde bulunmuyormuş gibi görünür.Bu gerçek, İnsanın en "Kutsal Sipritüel Parçaları" nın çoğu için geçerlidir, onlar daima sizinle birliktedir, ama Kuantum bir halde bulunduklarından, görünüşte orada değildirler.

İnsan herşeyi Tekil bir biçimde görür ve bir Grup olarak Tanrı ya da bir Grup olarak Kendisi, kavramından hoşlanmaz bile.3B de herşey tekildir; tekil bir zaman çerçevesine, yaşam uzunluğuna, bir Başlangıca ve (bir) Bitişe sahiptir.Bu sizin, hepinizin 3B de sahip olduğunuz inanılmaz eğilimi gösteren bir "İplik Parçası Sendromu" dur ve bir çok kişi onun ötesini düşünemez.Buna göre siz, basit, Tekil bir Başlangıcı ve Sonu olan bir "İplik" gibisinizdir..."

KRYON-DNA nın 12 Tabakası
(İçinizdeki Üstadlığın Ezoterik bir İncelemesi

0 comments:

Yorum Gönder