15 Ekim 2013 Salı

BAŞMELEK MİKAİL: Yeni Dünya Enerjileri EKİM 2013

Firedanceexton

DEĞİŞİMİN KAÇINILMAZLIĞI VE GAİA İLE DERİN RÜYA…. YENİ IŞIK TOPLUMU

 Yeni Dünya Enerjileri Ekim 2013

Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla

Sevgili Işık Ailesi, Temmuz’daki Gezegensel Yeni Yıl ve Temmuz ve Ağustos’taki Yıldız Kapılarındaki Yeni Işık akışından bu yana yoğun ve çalkantılı bir kaç ay geçti. Bu Enerji Geçişleri çok Derin Seviyede Değişim getirdi.
Bu Değişim kaçınılmazdır, çünkü Yaşam ve Evrim süreçlerinin parçasıdır. Dünya Aralık 2011′de Beşinci Boyuta geçtiği zaman, eski Üçüncü Boyut Izgaralarının katı sınırlamalarından silkinip kurtuldu ve Kozmosun Kalbinden gelen İlahi Işığın Zarif Akışına yeniden bağlanmaya izin verdi. Bu, Dünya Gezegenindeki her Canlı Varlığın da Hızlanmış Değişimin bu Yeni Frekansına yeniden ayarlandığı anlamına geliyor.

Değişim kaçınılmazdır. Yaşam ve Büyüme süreçlerinin parçasıdır. Baharda bir tomurcuğun açılması, Sonbaharda yaprakların dökülmesidir. Kardaki ilk yeşil filizlerdir ve yazın hasat zamanının zenginliğidir. Hepsi Zamanda kendi anlarına, Fiziksel Yaşamın Zenginliğine ve Çiçeklenmesine sahiptir.
Ama, Dünyadaki Büyüme ve Değişimin doğal yasalarının bile ötesinde, ayrıca Bilincin ve  Yaradılışın çok derin seviyesinde gerçekleşmekte olan Değişimler vardır. Yıldız Kapısı portallarından giren Yeni Işık Kodları enerjileri atomik ve “Tanrı Parçacıkları” adını vereceğimiz atomaltı seviyede hızlandırıyor ve aktive ediyor. Bu nano parçacıklar Fiziksel Realiteye tezahür eden İlahi Kozmik Zekadır. Bu parçacıklar evrimleşirken ve değişirken, yaradılışın tüm seviyelerinde Değişimi başlatıyorlar.
Sevgililer, Değişimin önce Yaradılışın Dokusunda ve Dünyanın Kollektif Bilincinde çok derin seviyede gerçekleşmekte olduğunu söyleyeceğiz. Ama, sizler de bu Değişimi Fiziksel Bedenlerinizde ve Toplumlar olarak Kollektif Deneyiminizde hissedeceksiniz.
Fiziksel Beden ve Yeni Gerçeklik
Derin geçişler gerçekleşirken, Fiziksel Bedeninizin Yeni Gerçekliğe ve Yüksek Bilinç Izgaralarına adapte olma sürecine başlayacaksınız. Burada kapsanan iki süreç var. Birincisi çok derin temizlik ve ağır, düşük frekanslı, toksik olan ve sizi ve başkalarını sınırlayan her şeyin atılmasıdır. Bedeninizin diyet, egzersiz, uyku kalıpları ve ifade şekillerinde değişiklikler aradığını farketmiş olabilirsiniz. Bu “durulaşma” süreci, bedenin Hücrelere “ışık solumaya” başladığı sonraki adım için gereklidir.
“Işık soluma” işlemi Hücresel bir İşlemdir ve Beden yeterli Yüksek Frekansta olduğunda ve değişime hazır olduğunda Hücrelerde kendiliğinden gerçekleşir. Bu noktada, Beden besinlerinin yaklaşık yüzde 50′sini hücrelerarası sentez işleminde Işıktan ve yaklaşık yüzde 50′sini Fiziksel Besinlerden sağlayacaktır.
Ancak, bu geçişin yalnızca Beden temiz, topraklanmış ve Işık Bedene uyumlanmış olduğu zaman gerçekleştiğini söyleyeceğiz. Bu Kendiliğinden Evrimdir ve hazır olduğunuz zaman gerçekleşir. Bu noktada, Hücrelerinizden Işık ve Enerji yaymaya başlarken, “Işıldayanlar” haline gelirsiniz. Bu, eski Karbon temelli Fiziksel Formdan Yeni Kristal Işık Bazlı Forma Geçişin İlk Seviyesidir.
Sevgililer, bu süreci zorlamamanızı, bedeninizi ve onun gereksinimlerini dinlemenizi istiyoruz. Geçişe hazır değilseniz, bedeniniz hazır oluncaya kadar hala geleneksel beslenme yöntemlerine gereksiniminiz olabilir. Geçişten sonra bile, bedeninizin yeni enerjisel ve ışınım kalıbını sürdürmesini sağlamak için beslenme ve enerji seviyelerinizi izlemeye gereksiniminiz olacak.
Geçişi yaptığınızda, toksik ve kirli olan insanlar ve ortamlara yakın olmanın çok zor olduğunu göreceksiniz. Yeni enerji yapınız Yeni Dünya için tasarlanmıştır ve temiz hava, ışık ve besleyici gıda ve ışıkla dolu uyumlu bir ortamı arzular.
Fiziksel/Enerjisel işlev yapmanın bu değişimi aynı zamanda Duygusal ve Zihinsel seviyelerde de hissedilecek. Sisteminiz sinir sisteminizde yolculuk yapan hızlanmış ışık enerjilerini bütünleştirirken ve hormon sistemini ve beyin hücrelerini ateşlerken, Duygusal ve Zihinsel enerjileriniz bir süre istikrarsız olabilir ve büyük ölçüde dalgalanabilir. Bazı durumlarda güçlü duygular ile hızlı bir şekilde tepki gösterdiğinizi görebilirsiniz. Sisteminizdeki hızlanmalara ayarlanmanın zaman alacağını bilin.
Sevgili Aile, zamanla kendinizi Dünya Yıldızı Çakrasına ve Dünya Merkezine nasıl topraklayacağınızı ve Kozmik Kalbe nasıl uyumlanacağınızı gösterdik. Sinir sisteminizdeki ışık impalslarının hızlanmasını ve ışık solumayı bütünleştirmek için çalışırken, bu önemli bir günlük uygulamadır.
Bu süreç tamamlandığı zaman, yeni bir benlik duygusuna ve Işık Üstadı olarak gücünüze uyumlandığınızı hissedeceksiniz. İlahi Işık ile çalışma ve onu İlahi Kaynak ile Birlikte – yaratımlara şekillendirme vasıtasıyla bolluğu tezahür ettirme yeteneğinize daha fazla güveniniz olacak.
Dünya Toplumu ve Yeni Gerçeklik
Sevgili Işık Ailesi, her biriniz ışığın bu hızlanmasını deneyimlediğiniz gibi, Küresel bir Toplum olarak Kollektif İfadeniz de bunu deneyimliyor. Beşinci Boyutta Birbirine – Bağlı Olma veçhesi Kollektif veya Küresel gerçekliğin tezahürü için başlıca araçtır. “Uluslar” kültüründen “ulusların” sadece Gezegensel ağın bir parçası olduğu Küresel veya Gezegensel uygarlığa geçiş yapmış olduğunuzu göreceksiniz.
Daha açık biçimde açıklamak için, geçmişte her insan kendisinin onları tanımlayan ulusal bir kimliği olan belirli bir ulusa ait olduğunu düşünürdü. Ayrıca belirli ulusunuz veya devletinizin sorunlarıyla tanımlandınız. Şimdi, Dünya birbirine bağlı Gezegensel bir kültür veya Tek Küresel Ulus haline gelirken, Gezegeni etkileyen tüm sorunlar her ulusu ve her insanı etkiliyor. Sadece onun bir parçası olmak yerine, Dünya ile yeni bir özdeşleşme vardır.
Yeni İndigo ve Kristal çocuklar bunu önceden biliyorlar ve sınırların ötesinde Küresel Vatandaşlar olarak hayatlarını yaşamak için “hatları döşeli”. Yeni Dünya bir çok ulus yerine Tek Gezegenin kabul edilmesini sağlayacak. Bu, Küresel Toplumun Kollektif Evriminde sonraki adımdır.
Bu, Küresel Kollektifin herhangi bir grup tarafından kontrol edileceği, manipüle edileceği veya hükmedileceği anlamına gelmiyor. 2012 geçişinde, Dünyanın sorumluluğu Yüksek Boyutlu Büyükler Konseyine ve Dünya Koruyucuları Konseyine geçti. Bunlar gezegeninizin yönünü ve evrimini belirleyen Işık Konseyleridir. Değişimler, Huzur, ıstırabı sonlandırmak ve Yeni Dünyayı yaratmak için meditasyon yaptığınız zaman onlar ile çalışırsınız. Dünya Koruyucusu olmak için çağırılan her insan gezegenin onları çağırdığı yerde yardım etme gereksinimini hissedecek.
Bu, hükümetlerin bu Yüksek Işık Konseyleri tarafından Yüksek Seviyelerde formüle edilen kararların ve talimatların Fiziksel seviyede yöneticileri olduğu anlamına geliyor. Hükümetlerin Küresel sorunlarla başa çıkma yollarında bir çok şaşırtıcı değişimler göreceksiniz.
Başlangıçta, enerjiler hızlanırken, bir çok beklenmedik ve şaşırtıcı olaylarla karşılaşacaksınız. Her şey değişiyor. Ama, Işık Dünyayı Fiziksel seviyede yönetenlerin tepkilerinde ve yanıtlarında tezahür etmeye başlarken, ortaya çıkan Yeni Realitenin ana hatlarını görmeye başlayacaksınız.
Bu değişimleri gözlerken endişelenmeyin, sadece  derin değişimlerin İlahi Yaratıcı Zeka ile uyum içinde olan Yeni Gerçekliği tezahür ettirdiğini kabullenmeye izin verin. Atlantis’in eski yaraları ve travmaları geçmişte kaldı ve korkacak hiç bir şey yok. Gelecek Yeni Realitenin Işığına, Neşesine ve Bolluğuna genişleme olacak.
Bir kez daha, İndigo ve Kristal nesillerin bu yeni Gerçekliğe giden yolda öncü olmak için burada olduklarını söylüyoruz. Onlar bu Yeni Gerçekliği tezahür ettirmek için tutkulu, ilgili ve Ateş ve Işık ile dolu olacaklar. Bu onların Misyonu ve Şimdi onların Zamanıdır. Gezegensel Toplumu zihinsel yapıların sınırlı Ekonomik “Zihin Hapishanesinden” Yaşamanın, Paylaşmanın ve Dünyadaki Yaşam için gerek duyulan şeyleri Tezahür Ettirmenin başka yollarının Olasılıklarının Yeni Gerçekliğine götürmekte yardımcı olacak olan bir çok Genç Lider ortaya çıkacak.
Gaia İle Derin Rüya … Yeni Bir Işık Topluluğu
Sevgililer, tüm bu Derin Değişimlerde, değişmekte olan başka bir veçheniz de var. Geçmişte, eski enerji ızgarasında toplumunuzun doğası tarafından sınırlanıyordunuz. Dünyadan ve Gökyüzünden bağlantınız koptu ve hayatınızı bu fikirleri kontrol eden medyayı manipüle edenler tarafından kontrol edilmenizi sağlayan zihinsel ve duygusal fikirlerin ve duyguların “kapalı devresinde” yaşadınız.
Uyanış sürecinde, “kapalı devrenizden” bağlantınızı koparabildiniz ve gerçekliğinizi hem Cenneti hem de Dünyayı kucaklayan Çokboyutlu farkındalığa genişletebildiniz.
Ama, Dünyada hala eski kapalı devrede yaşayan bir çok insan var ve bir çok insan hala Yeni Bilinçte ortaya çıkıyor. Bilincin farklı seviyeleri vardır, daha yüzeysel zihinsel/duygusal devre ve çok daha derin Çokboyutlu Genişlemiş Bilinç.
Şimdi konuşmak istediğimiz bu Genişlemiş Bilinçtir. Bu, Dünyanın derinlerine ve Kozmosun derinlerine temas eden Bilinçtir. Galaksiye, ayrıca Dünyaya bağlantınıza uyanan Bilinçtir.
Sizler Yeni Gerçekliğe genişlerken, Dünya ile “rüya gördüğünüzü” göreceksiniz. Yüzeysel olarak değil, Gaia’nın size imgeler ve hisler aktardığı çok derin bilinçte Gaia’nın parçası olduğunuzun ve onun sizinle konuştuğunun farkında olacaksınız. Onunla hissedecek ve onunla rüya göreceksiniz.
Yeni Dünyanın tezahür edebilmesi için, bazılarınızdan Japonya’daki Fukishima gibi yerlerde Dünya için derin şifa işlemlerine yardımcı olmanız istenebilir veya Ormanlar ile çalışmaya yardımcı olmanız ya da Okyanusları ve Havayı temizlemeye yardımcı olmanız istenebilir. Bu çalışmaya çağırılanlarınız niyeti Atlantis’ten gelen eski inançların ve kalıpların Yeni Dünya kalıplarına Dönüşümüne odaklayacak olan Işık Savaşçıları olacak.
Sonra, sadece Gaia ile rüya görmeye ve Bolluğun, Sevginin, Güzelliğin ve Saflığın Yeni Dünyasının rüyasını görmeye çağırılanlar olacak. Temiz Gökleri, Temiz Okyanusları ve Gölleri, Sağlıklı Ağaçları, Ormanları ve Bitkileri ve Sevgi ve Saygı içinde Birlikte var olan tüm Canlı Varlıkları Düşlemek. Atlantis travması iyileşirken ve Yeni Dünya tezahür ederken bu ortaya çıkan orijinal rüyadır.
Sizlere Yeni Dünyanın ve Yeni Gerçekliğin Derin Rüyalarında Neşe diliyoruz.
© 2013-14 Celia Fenn and Starchild Global
(Çeviri: Saffet Güler)


0 comments:

Yorum Gönder