1 Ekim 2013 Salı

BM MİKAİL: SEVGİ DOĞAL BİR VAROLUŞ HALİDİR

309412_10151051030473427_1415895695_n
BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJ * LM-10-2013
RONNA HERMAN KANALIYLA AKTARILMIŞTIR
SEVGİ DOĞAL BİR VAROLUŞ HALİDİR
Sevgili üstatlar, asla unutmayın: Sevgi doğal bir Varoluş halidir. Sevgi yaşamı devam ettiren, yaradılıştan gelen bir durumdur. Yaşamınızda sevgi ışıldayan güç olduğu zaman, korku yok olur. Korku sevginin yokluğundan yaratılır. Korku düşük frekanslara, çarpıtılmış düşünce formlarına ulaşılarak yaratılan bir zihin halidir. İçinize döndüğünüz ve Kutsal Kalbinizdeki sevgi pınarına eriştiğiniz zaman, bu önce İçsel Varlığınıza nüfuz eder; sonra geri kalanı dünyaya yayılır. Sonuç olarak, sevgi enerjisiyle filtrelenmiş gözler ile görmeye başlarsınız ki bu, yaşamınızdaki insanları nasıl gördüğünüzü değiştirir, ayrıca günlük zorluklar ve fırsatlar ile nasıl başa çıktığınızı etkiler – sevgi enerjisiyle örtülme mucizeler yaratır.

Kendinin üstadı olmak için, Kutsal Zihninize erişim kazanabilmeniz için beyninizin sağ ve sol yarıkürelerini bütünleştirmeye gayret etmelisiniz. Aynı zamanda eril/dişil niteliklerinizi ve evrensel ÜstRuh – Benliğinizin mükemmel Adam/Eve Kadmon tapınağının erdemlerini bütünleştirmeniz çok önemlidir. (ADAM = ATOM * EVE = EVOLUTION (Evrim)).
Lütfen, Kutsal Kalp Merkezinize odaklanırken, sessizce oturmak ve içinize dönmek için zaman ayırın. Kutsal Kalp Odanıza daha da derin girerken, Solar Güç Merkezinizin genişlemesini hissedin. Bedeninizde yavaşça yayılan çok yoğun sevgiyi hissedin, çünkü siz şimdi İlahi Özünüzün değerli Tohum Atomunu içeren Elmas Çekirdek Tanrı Hücrenize bağlandınız. Orada sevgi dolu niyetinizle aktive etmenizi bekleyen tükenmeyen miktarda Adamantine parçacıkları vardır. Bu somut, hissedilebilir bir deneyimdir, sevgililer. Bu gerçektir ve dünyasal bedeninizdeyken deneyimleyeceğiniz en harikulade, çok mutlu histir, çünkü Anne/Baba Tanrımızın saf sevgi dolu Özüne erişmiş olacaksınız.
Karbon – temelli bedeniniz çok kademeli bir şekilde mükemmel Işık Bedeninizin silikon/kristal temelli şekline geri dönüyor. Bir seviyede, tüm insan Varlıklar Ruh ile dolmuş kişilik ve kendi Ruhsal Benliği ve ÜstRuhu – Yüksek Benliği ile birlik için çabalıyor. İster bilincinde olun ister olmayın, Dünyadaki her Ruhun Elmas Çekirdek Tanrı Hücresinin derinliklerinde gömülü bir hafıza Tohum Atomu vardır – kozmik uyumlanmayı arama ve elde etme içsel arzusu. Kişisel beşinci boyut Işık Piramidiniz, yüksek dördüncü boyutun ve en sonunda beşinci boyutun giriş seviyelerinin frekanslarını, niteliklerini ve özelliklerini kademeli olarak bütünleştirmeye başladığınız göksel mabedinizdir. Varoluşun bu yüksek alemlerinde, Işığın, Kutsal ateşin, sesin ve rengin alt boyutları vardır.
SOLAR ATEŞ: Şu anda Alt – evrenimize, galaksiye, güneş sistemine, Dünyaya ve insanlığa nüfuz etmekte olan nadide Yaratıcı Işığın yayılmasından ve manyetik etkisinden hiç bir şey kaçamaz. Yaratıcı Işığın Kozmik Işınları bilincinizi yükseltecek ve Kozmik Zihnin yüksek bilgeliğine uyumlanmanızı hızlandıracak, böylece yükseliş anahtarlarını ve kodlarını ateşleyecek. En Yüce Yaratıcı Işığın ve Yaratıcı bilincin çeşitli niteliklerini, vasıflarını ve erdemlerini içeren Kırılmış Işınlar güçlü kozmik akımlar vasıtasıyla harika Başmelekler tarafından evrene yayılır. Bu akımlara Yaşam Nehriadı verilmektedir. YARATICI IŞINLARI olduğu gibi TANRI IŞINLARI bulunduğunu anlamanız önemlidir. Her bir Alt – evrensel dünyaya hükmeden bir Altın Galaksi imparatorluğu vardır. İki büyük Varlık Alt – evrenin En Yüce ÜstRuhu olur — Alt-evrensel, Büyük Merkezi Güneş’tebulunan tayin edilmiş bir Baba/Anne Tanrı.
Bu muazzam dönüştürücü değişim çağı sırasında, İlahi Bilincin güçlü akımlarını içeren En Yüce Yaratıcı Işınları her bir evrenin Büyük Merkezi Güneşine ışınlanıyor. Sonra, Yaratıcı Işığın bu yüksek frekanslı Işınları her bir Alt – evreni Işıklandıran güneşlere gönderiliyor. Baba/Anne Tanrımızın Kutsal Kalp Özünden, bu Alt-evrenin yeni İlahi Mavikopyasını içeren bu yeni aşılanmış kozmik Işınlar her bir takip eden galaksiye yayılır. Sonra bu güçlü yeni Işınlar her bir güneş sisteminin merkezi güneşine, her bir gezegenin güneşine ve en sonunda dünya gezegenindeki insanlığa aktarılır.
Birçoğunuz ambale olmuş hissediyorsunuz ve tüm bu karmaşık bilgilerin kişisel olarak sizinle ne ilgisi olduğunu anlayamıyorsunuz. Sevgililer sizi temin ederiz ki, ister inanın ister inanmayın her biriniz yüksek frekanslı enerji akışından etkileniyorsunuz. İnsanlık büyük evrimsel bir değişimin ortasındadır, bu bir çok sınavı ve zorlukları, aynı zamanda harika fırsatları kapsıyor. Yüzyıllardır uykuda olan armağanları ve yetenekleri kullanmayı öğreniyorsunuz. Yalnızca niyetinizle aydınlanmış hakikat alemlerine girerken, otantiklik puanınız veya seviyeniz ile yargılanmıyorsunuz.
Kanallık yapan veya bilgi getiren her insan, bildirdiği bilgi seviyesinin maiyetini bulacak – daha önce sizin için elde edilebilir olmayan şeylerin çoğu – yükseliş spiralini geçmek için gereksinim duyacağınız içgörüler, aletler ve yöntemler. Bazen Ruhun masumiyetini, gerçek bir üstadın parıldayan bir örneği olarak koşulsuz sevgi ile tınlayan nazik sevgi dolu bir niteliği getirecekler. Diğerleri, artık gerçeğinizi veya gücünüzü başkalarına veremeyeceğinizi kavramanız için, oldukça olası olarak acı verici deneyimler ile, ayırt etme derslerini öğretebilir.
Taç Çakranızdan İlahi BEN’İM Varlığınıza/Tanrısal Benliğinize uzanan Işık Yolundaki bozuklukların bir kısmını temizlemiş olanlarınızın daha fazlasınıntelepatik yeteneklerinizi geliştirmeye başlamanızın zamanıdır. Sezginiz ve ilham edilmiş düşünceleriniz artıyor, çünkü sizler şimdi Ruhsal Benliğinizin fısıltılarını dinliyorsunuz. Hazır olduğunuz ve İlahi Benliğinizin bir çok fasetlerine yeniden bağlanabildiğiniz zaman, bu harikulade bir olaydır.
Son otuz yıldır, Dünyadan eterik perde veya karantina kaldırıldığı zaman akmaya başlayan çok sayıda yeni kozmik bilgiye erişmeniz için, çok büyük çeşitlilikte sevgi dolu, adanmış haberciler ve öğretmenler halk hizmeti arenasına atıldılar. Ancak, çoğu Hiyerarşinin ve Işık Varlıklarının kavramları ve öğretileri ile uyum içinde olmuş olan/uyum içinde olan yeni bilginin geniş çeşitliliği ile, kanalın inanç sistemleri ve gerçekliği ile filtrelenen düşünce formlarında getirilen bilgiler vardı/bilgiler vardır – çelişkili ve kafa karıştırıcı bilgiler – kimi kısmen doğru, çoğu gölgelenmiş gerçek ve hatta bazıları kitlesel bilincin mitlerinden toplanmış çarpıtılmış yanlış düşünceler. Uzun zaman önce size bir uyarı vermiştik: “Her zaman her yeni öğretiyi, gerçeğiniz olarak kabullenmeden önce onu Kutsal Kalbinizde/Zihninizde işlemden geçirin.” Ayırt etme Kendinin üstatlığının bütünsel bir parçasıdır.
Öncü kuvvet, Yol Göstericiler olan sizlerde olan biten şudur: Üçüncü boyut gerçekliğinizde önemli olduğunu düşündüğünüz her şeyi salıverme, işlevsiz ilişkilerinizden ve önemsiz mal mülkünüzden vazgeçme sürecinden geçtiniz. Sizler daha saf enerjiye, yüksek frekanslara, yeni bilgilere ve daha büyük bilgeliğe ilerledikçe, ne ve kim olduğunuzla ilgili algınız gelişti ve muazzam şekilde genişledi. Sonuç olarak, bilinçaltınızın derinlerinden ortaya çıkan tüm negatif duygusal enerjiler ile çalıştıkça, modası geçmiş algıları temizleyip dönüştürdükçe, en sonunda dördüncü boyut gerçekliğinizde daha rahat hale geldiniz. Aynı zamanda titreşen, dönüştürücü Işık frekansları da hücresel yapınızın derinlerinden yankılandı ve çağlardır birikmiş olan korku dolu ve kısıtlayıcı düşünce formlarından kurtulmaya başladı – bunları karıştırarak salıverilmeleri için dışarı çıkararak ve yerlerine İlahi Işık maddesi koyarak.
Birçoğunuz en sonunda fiziksel bedende nasıl kapana kısıldığınızın ihanetinin ve terk edilmenin ve artık isteyerek geri çıkamamanın kadim, acı verici anılarını taşıyorsunuz. Fiziksel bedende Ruha odaklanmanın ve Ruhu bütünleştirmenin göreviniz olduğunu unuttunuz – özgür irade armağanı ile zihinsel, duygusal, astral/arzu bedeni vasıtasıyla, fiziksel ifadede hayatı tezahür ettirme, geliştirme ve mükemmelleştirmede İlahi Varlığınızın uzantısı olmak göreviniz. Bu, deneyin ters gittiği yerdir ve başlamış olan fiziksel beden ile sevgi/nefret ilişkisi devam etti ve çağlar boyunca büyüdü. Etrafınıza, insanlığa bakın. Dünya gezegeninde ilk başta bedenlenmiş olduğunuz mükemmel, görkemli bedenlerden ne kadar uzaklaştınız – orijinal olarak içinde yaşadığınız güzel tasarım, huşu verici, karmaşık yapı.
Bir çok geçmiş yaşamlarda büyük liderler olanlarınız, gücü ve otoriteyi kontrol edenleriniz vardı. Bu yaşama enkarne olmadan önce bir kez daha değişimi kabullenmeye ve bu kez başarılı olacağınıza yemin ettiniz. Bu armağanların yanlış kullanılmasının sonucu olarak nelerin işlenmiş, yapılmış olduğunu görebilirsiniz. Şu anda güce sahip olanlar, insanlığı yönlendirmek ve etkilemek için öne çıktığı görülen doğal liderler ne zaman uyanacaklar ve onlara ne kadar büyük bir armağan verilmiş olduğunu kavrayacaklar? Onlar, onlara bahşedilmiş olan büyük onurun sorumluluğunu almazlarsa ve yeteneklerini herkesin yararına doğru şekilde kullanmaya başlamazlarsa, bu armağanların onlardan alınacağını ve en sonunda onların aleyhine döneceğini kavramalılar.
Becerikli şifacılar ve bakıcılar olmak için potansiyel yeteneklere sahip olanlarınız var – insanlığa hizmet etmenin en saygıdeğer yolu. Birçoğunuz, kullanılmalarına niyet edildiği şekilde bu armağanları kullanıyorsunuz, ama birçokları kitlelerden faydalanıyor ve bilgilerini ve yeteneklerini insanlığı kontrol etmek ve büyük servetler toplamak için yanlış kullanıyor. Ve, insanlığa hizmet etmenin ve bakmanın değerli bir görev veya uğraş olmadığı yanlış algısı var ve birçokları hor görüyor ve diğer görevleri veya meslekleri uygulayanlar kadar önemli görülmüyorlar. Şüphesiz ki bu sevgili, özverili Ruhlar insanlığın esenliğine tamamlayıcıdır ve aynı zamanda Yaratıcının İlahi temsilcileridir.
Yaratıcı ve güzel gezegeniniz için çok yoğun sevgiyle gelmiş olanlarınız Dünya için büyük sorumluluk hissettiniz. (Popüler bir inanç veya kabul edilebilir bir kavram olmadan önce bile) Dünya’nın canlı, nefes alan bir varlık olduğunu her zaman biliyordunuz. Doğaya ve Dünya Ananın insanlığa bir armağan olarak sunduğu harikulade çeşitlilik ve hayvanların ve bitkilerin ihtişamına büyük bir yakınlık hissediyorsunuz. Birçoğunuz insanlığın bu mükemmel, bakir cennete yapmış olduğu yanlış kullanım, ihmal, ilgisizlik ve bencil yıkıma derin kişisel bir acı hissediyorsunuz, neredeyse kendi Varlığınıza tecavüz hissediyorsunuz. Sizler en çok dağlarda, el değmemiş yerlerde huzurlu hissedenlersiniz, dalgaların ihtişamını seyrederek sahilde oturanlarsınız.
Sevgi dolu enerjinizi gönderin sevgililer – olası en yüksek frekansları getirirken Varlığınızdaki güç dalgasını  hissedin ve sonra bu şifa enerjisini Dünyaya aktarın. İyileştirici, dönüştürücü Işığın Dünyanın eterik ağına aktığını, temizlediğini ve iyileştirdiğini tasavvur edin. Bu sizin misyonunuzdur, İlahi Plandaki parçanızdır. Kim olduğunuzu biliyorsunuz. Dünya Ana için şifanın bir aracı olmanıza izin verirken hissettiğiniz neşe, dinginlik ve huzur duygusu ile bunun misyonunuz olduğunu bilirsiniz.
Bazılarınız bağlantısı kopmuş ve rahatsız edici düşünceler alıyorsunuz ve canlı ve ayrıntılı rüyalar görüyorsunuz. Paralel yaşamlarınızın bazılarına erişmeye başladığınızı söylüyoruz, diğer boyutları deneyimleyen Yüksek Benliğinizin parçaları, Işık Kıvılcımları. “Yükselişin hızlı yolunda” olduğu söylenebilecek bir çoğunuz Yüksek Benliğinizin daha çok parçalarını bütünleştirme sürecindesiniz ve sonuç olarak, çok fazla karışık ve çelişkili bilgiler deneyimliyor olabilirsiniz. Bazen, size ait olmadığı görülen çarpıtılmış bilgiler  ve düşünce formları deneyimleyebilirsiniz ve diğer zamanlarda, harikulade içgörüler ve derin yeni kavramlar alıyor olabilirsiniz. Bu yeni kavramların bilincinize yavaşça süzülmesine izin verin ve eğer Kutsal Kalbinizde ve Zihninizde gerçek olarak rezonansa giriyorlarsa, yeni bilgiyi bütünleştirmek ve kullanmak uygundur. Ancak, herhangi türde korkuya veya olumsuzluğa dayanan kendi Varlığınızdan ortaya çıkan duygular ve düşüncelerde olduğu gibi, sevgiye veya neşeli olmaya dayalı olmayan düşünce formlarını hemen saf, İlahi Işık maddesine dönüştürün ve onları salıverin.
Cesur savaşçılarım, cesaretinizi kaybetmeyin. Şimdi İlahi İrade/Gücün Birinci Işınının armağanını çekmenin zamanı. En büyük korkularınıza karşı durup onları yenip yenemeyeceğinizi görmek ve size sunulan Yaratıcı Işığın tam miktarını kabul edip edemeyeceğinizi görmek için sınanıyorsunuz. Dramatik ilerlemeler yapıyorsunuz. Dünyanın ve insanlığın zihinlerinin gölgeleri ve karanlık köşeleri Yaratıcı Işığın ışıltısına daha fazla direnemeyecek. Vizyonunuza azimle tutunun. Gelecek dünyanın Işığına cesaretle yürürken, cesaretiniz olsun ve başkalarını teşvik edin. Yanınızda duruyoruz ve sizi Tanrının sevgisinin aurasında sarmalıyoruz. Ben Başmelek Mikail’im.
Ronna Herman kanalıyla aktarılmıştır. * Bu makalenin aktarıcısı olarak ben, Ronna Herman Başmelek Mikail adına evrensel telif hakkına sahip çıkıyorum. Bilgi değiştirilmediği, çıkarma veya ekleme yapılmadığı ve yazarın ismi, e – posta adresi ve websitesi dahil edildiği sürece websitelerine göndermeye izin verilir. Yazılı izin ile dergilerde veya halka açık yayınlarda yayınlanabilir. E-mail: RonnaStar@earthlink.net     www.RonnaStar.com
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder