17 Ekim 2013 Perşembe

KRYON: “TANIMLANMASI ZOR AKASH”

533023_300296500041269_179181975486056_733079_1145108881_n
KRYON MESAJI
“TANIMLANMASI ZOR AKASH”
Bu canlı mesaj Minneapolis, Minnesota’da verildi.
10 Ağustos 2013
Lee Carroll kanalıyla
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Partnerim yıllardır uygulanmış olan bir hareket ile bilincinden uzaklaşıyor. Bu kolay bir insan özelliği değildir, ama yine de İnsan hayatta kalması için en ilgili olan o şeyler üzerinde tam ve bütün bir kontrole sahip olmayı ister. Bunlardan biri onların bilincidir, onda gördüğünüz kanallık geçmişte olduğundan biraz farklı. Bunu daha önce söyledik, bu işlem sırasında İnsan Varlığı ele geçirilmez. Bunun yerine görmekte olduğunuz bir birleşme, bir partnerlik vardır. Partnerim kenara çekilirken, gerçekleşmekte olan her şeye bakıyor ve izliyor. Eğer gerekirse daha sonra bunları yazabilir bile. Bunun nedeni, kendisinin yeni ve farklı olan kutsal parçası ile çalışabilen bir İnsan Varlığı olmasıdır. Bu ele geçirme yerine, katılımdır.

Bu yeni şekilde gördüğünüz şey insanlık için, mesajlar verilirken entellektüel ve duygusal olarak katılma yeteneği verir. Bu, mesajları güçlendirir, çünkü bu kanallık halinde olan İnsan bir tercümandır. Sahip olduğu dili kullanan tercümandır ve epifiz portalında yerleşik olan bir sistemde hareket eder. Sistem 3B’de olan [epifiz bezi] bir kaynak vasıtasıyla çok boyutlu iletişimdir. Tüm bunlar vermiş olduğumuz bir çok diğer mesajlar gibi sonra gelen şeyin daha önce bildirdiğimiz, ama bir çok kanal vasıtasıyla yayılmış olan şeyler ile birleşik yeni bilginin bir kombinasyonudur. Yeni bir kavramı getirmek için bu şeyleri tek bir mesajda birleştiriyoruz.
İnsan Akash’ı
İnsan Varlığının Akash’ından daha fazla konuşmak istiyoruz. Akaşik Kayıt sözcüğünü nadiren kullandığımızı fark ediyorsunuz. Bunun nedeni kayıtsözcüğünün anlambilimi size bir tür listenin lineer duygusunu verir ve bu şekilde düşünmenizi istemiyoruz. Üstelik, İnsan Akash’ı yaşamların kaydından daha fazlasını içerir. Bugün başlayacağımız yer burası. Kavramların doğru şekilde açıklanması için, onları tamlıklarında anlayabilmeniz için yavaş gideceğiz.
Akash dediğimiz zaman ne düşünüyorsunuz? Bu mesaja Tanımlanması Zor Akash adını verdik, sözünü edeceğimiz niteliğin bildirimini önceden yaptık. İnsan Varlığının Akash’ı İnsan Varlığının Dünya gezegeninde deneyimlemiş olduğu herşeyin tarihidir. İçinizde insanlığın ötesine giden daha fazla Akaşik nitelikler var, ama bunlar çok iyi gizlenmiştir ve bu akşamın konusu değildir. İnsan Akash’ı olarak tanımladığımız sahip olduğunuz şeyin çoğunun Dünyadaki direkt deneyiminiz olduğunu söyleyebilirsiniz. Bu Akash da iyi gizlenmiştir ve tanımlanması zordur, ama kendisini her zaman farketmediğiniz şekillerde gösterir. Bu nedenle burada onun hiç farkında olmadığınız halde içinizde nasıl olabildiğini tanımlayarak başlıyoruz.
Akaşik Bulmaca
Çoğu İnsan Varlığının her gün Akash ile uğraştıklarına dair bir kavramları yoktur. Çoğu İnsanlar Akash tarafından güdülür, yine de bunu hiç bilmezler. Tam şu anda Akash’ın sizinle geleneksel şekilde iletişim kuran bir şey olmadığını söyleyerek zemini hazırlamak istiyorum. Sizin bekleyeceğiniz şey değildir. Bir an geri gidelim ve gözden geçirelim. Akash bir sistemdir sevgililer ve güzeldir. Odada kimlerin bulunduğunu ve yaşamlarınızı bilerek önünüzde oturuyorum, tüm yaşamlarınızı. Bugün taşıdığınız bulmacaları biliyorum. Burada hiç İnsan olmamış olan bir danışman olarak oturuyorum, İnsan bulmacasıyla çalışmanızı izliyorum, bu benim için şaşırtıcı.
Sizler biyolojik varlık ifadesindeki hepsi uzmanlar olan bir ruh grubu diyebileceğiniz şeysiniz [Kryon'un çoklu İnsan yaşamlarında yürümekte uzmanlar olan grubu tanımlaması]. Evreni, galaksileri ve her şeyi yapmış olan, Tanrı olan yaratıcı kaynak seçkin bir uzmanlar grubuna sahiptir ve bu sizsiniz! Siz yapmakta olduğunuz şeyi yapmakta uzmanlaşan Tanrı olan çorbanın parçasısınız. Bu zor bir roldür, bu nedenle yalnızca bir kaç trilyon kişi bunu yapmak için seçilir. Bir uzman olarak ruhunuzun özünde neyin olduğunu bilmek isterseniz, bu sevgi ve şefkattir. Bu özdür. Bu her zaman bu şekilde olmadı, ama oradadır ve dünyaya geldiğiniz zaman, misyonunuz bunu armağan etmektir – gezegenin enerjisiyle bunu paylaşmak. Akash İnsanları öğrenme ve çözme durumlarına yönlendirmeye yardımcı olan bir sistemdir.
Olduğunuz Tanrı parçasının niteliği perdenin benim tarafımda kalır. Siz gezegene biyolojik bir varlık olarak gelirsiniz ve karanlık dünyada yolunuzu bulmaya çalışırken gerçekte kim olduğunuz sizden saklanır. Kendi hücresel yapınızın içinde olan ışığı bulmaya nasıl çalıştığınız sizden saklıdır. Çok çalışmak zorundasınız. Bu dünyada yürüyen tüm üstatlar size bu İnsan Tanrı parçasını göstermeye çalıştı ve orada olduğunu anlattılar. Ama bu keşfedilmelidir.
Kryon uzun zamandır burada. Dünya oluşturulmaya başladığı zaman ızgaraların yerleştirilmesini izlediğimiz zaman burada sizinle birlikteydim. Bu, bir gün şimdi yapmakta olduğunuz şeyi yapacağınızı bilerek, başka yerde oluşturulan diğer gezegenleri izlediğimiz zaman olduğu gibi aynıydı, tekrar tekrar. Bazı gruplarınız önce geldi, sonra diğer gruplar geldi. Bu sistemdir. Bu sistemde, bilinci, özgür seçimi ve tam şu anda sözünü edeceğimiz kavramları onurlandıran yapının gerçek bir niteliği vardır. Tüm bunlar, Akash’ın bir hata, bir gizem veya şans sistemi olmadığını söylemek içindir. O bir tasarımdır ve size yardımcı olmak için tasarlanmıştır.
Akash yaradılıştandır.  Başlangıçta oradadır ve “farkındalık yaratımınız” sırasında biyolojinizde sizinle geldi. Asla gitmeyen, asla silinemeyen ve her gün sizinle yaşayan bir parçanızdır. Birlikte doğduğunuz sistemin parçasıdır, ama zenginleştirilebilir, anlaşılabilir ve evrim sürecinizi yaratmak için değiştirilebilir.
Tanımlanması Zor Akash
Şimdi, işte bu Akash’ı anlaşılması zor yapan şey sevgililer. Bu sistem, bu güzel sistem her zaman yaşamınızda bir yardım olarak cebinizde olmayı ister. Ama gezegende neredeyse tamamıyla İnsan özgür irade niteliğine karşılık verir. Eğer İnsanlar gezegenin geriye karanlığa gitmesine karar verirlerse, Akash farklı şekilde davranır. Eğer İnsanlar insanlığın İnsan bilincinin yükselmesine karar verirse, ışık ele geçirmeye başlar ve Akash farklı şekilde tepki gösterir. Şimdi bunun dinamik olduğunu ve “doğumda belirlenmediğini” görüyorsunuz. Siz değişirken o değişir. Bu nedenle ilk şey onun her zaman hareket ettiğidir.
O, o kadar anlaşılması zor ki! Eğer “Geçmiş yaşamlarınızdan söz etmenizi” istesem, en aydınlanmış olanlarınız şöyle diyecektir, “Gerçekten emin değilim. Burada veya orada olabilirim veya olmayabilirim. Bilincim olan çorbadan ayrı bir hayatı seçip ayıramıyorum. Bazı garip anılarım var, ama bu veya şu olduğum ya da olmadığım ile ilgili pozitif değilim.” Haklı olurdunuz! Öyleyse, Akash neden bu kadar  anlaşılması zor?
Nedeni budur – dikkatle dinleyin, çünkü bu yeni bilgidir. Akash bir beyin fonksiyonu değildir. Hafıza sinapsının gerçekleştiği yer değildir, bu nedenle yukarıdaki Akaşik soruya yanıt vermeye çalışırken, ortak hafızayla ve İnsan beyninin sinaptik nitelikleri ile çalışan bilinç yapısında bu şeyleri arıyor olursunuz. Akash beyninizde değildir, bu nedenle aradığınız anılara ulaşmazsınız. Bunun yerine, Akash DNA’nızdadır. Aniden, Akaşik iletişimin çok farklı olduğu bir duruma sahibiz. O lineer değildir ve beyninizin herhangi bir şeyi hatırladığı gibi hatırlanamaz. O size gerçekleri vermez. Öyleyse o size nasıl ulaşır?
DNA sizinle ve beyninizle beyninizin iletişim kurduğundan farklı bir şekilde iletişim kurar. Bunu geçmişte tanımlamıştık ve bu karmaşıktır. Ama yine de bunu söyleyeceğim: DNA’nızda taşınan bilgi, onun farkında olmanız ve ona inanmanız için en sonunda beyninize gelmek zorundadır. Sonra bilincinize ulaşır ve belirli bir şekilde çalışır ki bunu sonra tanımlayacağız. Bunu çokboyutlu alanların üstüste binmesi dediğimiz şey ile yapar. Bu bilimin bir gizemi değildir, çünkü elektroniklerinizde her zaman bu tür ileşitime sahipsiniz. DNA sizinle hafıza, sinaps, yapı ve lineerlik ile konuşmaz. Sizinleduygusal kavramlar ile konuşur. Çokboyutlu alanların üstüste binmesi işleminin elektronikte bir adı vardır ve buna indüktans adı verilir. Bu aynı zamanda güneşin bilgi aktarma şeklidir ve güneşin heliosferinde astrolojik niteliklerin üstüste binen çoklu alanlarda gezegenin manyetik ızgarasına aktarılma şeklidir. Bu doğaldır, her zaman gerçekleşmektedir ve fraktaldır [bir çok tekrarlanan kısımları vardır]. Ama hepsi temel DNA seviyesinde gerçekleşir. DNA’nızın etrafında “zeki beden” veya yaradılıştan gelen (Allah vergisi) adını verdiğimiz bir şey vasıtasıyla bilinciniz ile etkileşen bir alanınız vardır. Bunu karmaşık hale getirmeyin. Sadece Akash’ın anlaşılması zor olduğunu bilin, çünkü normal olarak şeyleri hatırladığınız gibi hatırlamanıza izin vermez. O geleneksel değildir. O DNA iletişiminin parçasıdır.
Akaşik Sistem İnsanı Nasıl Etkiler?
Onun nasıl işlediğinden, bugün enerjisinin ne olduğundan ve nereye doğru gittiğinden konuşalım. Akash sürücüler adını verdiğimiz şeye sahiptir. Sürücüler Akash ile ilgili belirli hisleri beyninize ileten şeydir ve bir şeyleri duyumsamanızı sağlar. Anı olarak gelmez ve Akaşik sistemin bireysel geçmiş yaşam iletişimini belirtmesi gerekmez. [Bu daha sonra DNA uyanışı ve işlemesiyle gelebilir]. Normal Akaşik sürücüler beyninize kim olmuş olduğunuzun, nerede bulunmuş olduğunuzun veya ne zaman bulunmuş olduğunuzun yayınını yapmaz. Bilebileceğinizi düşünseniz bile isimler ve cinsiyetler yoktur. Bunun yerine yaptığı şey size deneysel, duygusal kavramlar vermektir.
Şu anda insanlığın Akaşik sürücüleri çağlardır var olan aynı sürücülerdir. Akaşanızdan ilk duyumsayacağınız, kendini bilincinize yönlendiren şeyler hayatta kalma içgüdüleridir. Bunlar korku, drama ve tamamlanmamış işleri yaratan geçmiş deneyimler ile ilgilidir. Haklı olduğumu biliyorsunuz. Bu sana ne hissettiriyor, yaşlı ruh? Korktuğun şey bu mu? Akash bunu bilincinize aktarır, gerçekleşmiş olan şeyin anımsanması olarak değil, gerçekleşmiş olan şeyin hayatta kalma duygusu olarak. Bu Akaşik niteliklere sürücüler adı verilir, çünkü bunlar sizi eyleme veya çoğu durumda eylemsizliğe geçirir. Bir şeyler hissedersiniz ve hissettiğiniz şey nedeniyle oraya gitmezsiniz veya bir şey yapmazsınız. Bu sezgi midir yoksa Akaşik hatırlayış mı? Aldığınız kavramlar DNA seviyesindedir ve beyninize yayınlanırlar ve sizi düşüncenizin duygusal kısmına bu maruz bırakmayla yönlendirirler. Neden bu şeyler bu kadar düşük enerjilidir? Neden korku ve drama? Neden tamamlanmamış işler ve evet, buna suçluluk diyelim. Siz yaşlı bir ruhsunuz! Bundan daha iyi bir şeyleri hak etmiyor musunuz? Size bilgiyi daha önce verdik. Gezegende yarattığınız şeyin enerjisi Gaia’nın bilincini, DNA’nızın etkililiğini ve insanlığın geleceğini yönlendirir. Bu noktaya kadar özgür iradenizi temsil eder ve bu değişmektedir.
Kişisel Akash’ın Yeniden Ayarlanması
Sürücülerini yeniden ayarlayan Akash’ı hayal edin. Korku, drama ve tamamlanmamış işler yerine Akash size başka bir şeyleri sunmaya başlasaydı ne olurdu? Sevgililer, başka bir şey sunacak, çünkü bu tam şu anda devam eden yeni enerji ve yeniden ayarlanma ile geliyor. Akash iletişiminde değişimi temsil ediyor, çünkü siz titreşiminizi artırıyorsunuz. Bedeninizdeki tüm hücreler bu yeni çağda neler olup bittiğini biliyor. Tam şu anda “Peki Kryon, bu herkesin Akash’ının bildiği anlamına mı geliyor?” diye sorabilirsiniz. Yanıt ‘evettir’ fark beynin bunu hissetmeye izin verip vermemesidir. Şimdi, işte epifizin geldiği yer burasıdır.
Beynin de sürücüleri vardır ve bazıları spiritüel sürücülerdir. Siz buna filtreler adını verirsiniz. Başkaları bunlara inanç filtreleri adını verir. Beyin geçmiş deneyime ve “işlerin yürüdüğü şeklin taahhüdüne dayanarak şeylerin kavranıp inanılmasını veya inanılmamasını sağlar. Siz yeni bir bilinç yaratıyorsunuz ve bunun bir parçası Akash’ın onunla konuşmasına izin vermektir. Bu mesajı dinleyen bu odadakiler ve daha sonra okuyacak olanlar, farkındalıklarının ışığını artırdıkça, gerçeğin gelmesine izin verdiklerini anlamaya başlayabilirler. Bu, Akash’ın iletişimini değiştirmeye başlar. Epifiz daha iyi çalışır, filtreler daha temiz olur ve Akaşik sürücüler değişmeye başlar.
İnsanlığın çoğunun yeni spiritüel düşüncelere izin vermeyen filtreleri vardır. Onlar kendi inanç kutularına adanmıştır ve bundan dolayı DNA yeni bilgi yayınlıyor olabilir, ama onlar “istasyona ayarlı” değillerdir. Ama bunu henüz alamıyor olsa bile, insanlık geçişi yapabilir. Bu, yaşlı ruhun sisteminin güzelliğidir, çünkü siz eğer dilerlerse her İnsan tarafından “görülebilen” dünya çapında bir olanak tanıma yarattınız. Özgür seçim böyle bir şeydir.
Birazdan en güçlü ve en yaygın sürücülerin bir tanesinden ve onun nasıl işlediğinden konuşacağız. Ama önce her zaman kuralların istisnaları olduğunu söylemek istiyorum, çünkü size anlattığım bu şeyler her İnsan Varlığı için mutlak değildir. Her zaman farklı olanlar vardır. Bunun nedeni yaşam yolunuzun, ne için gelmiş olduğunuzun ve gezegende insanlığa hizmet olarak ne yaptığınızın size eşsiz olmasıdır. Bu her ruha özgü değildir. Bu nedenle size bu bilgiyi verirken, bu bir genel bakıştır ve size verdiğim şeydir. Yaygın Akaşik sürücülerin istisnalarının birinden konuşalım ve söylediğim şeyin doğru olduğunu kavramaya başlayacağınız yer burasıdır, çünkü siz bunu gerçekte görebiliyorsunuz.
Dahi çocuk korku, drama veya tamamlanmamış işle yönlendirilmez. Dört yaşındayken bir üstat gibi piyano çalan dahi çocuk yalnızca ve tamamıyla kendi sanatı, hüneri tarafından yönlendirilir. Sekiz yaşındayken bir üstat gibi resim yapan bir ressam kendi sanatıyla yönlendirilir, hepsi bu! Dahi, sanatına sahip olduğu sürece hayatta kalmak umurunda olmaz. Bu psikolojide, bu yaşamda hiç deneyimlememiş oldukları karmaşık bir yeteneğin hatırlayışı olasılığı olmayan bir İnsan Varlığının olduğu bir bilmece yaratır, ama o oradadır. Psikologlar için bilmece şudur: Beynin hatırlamasının parçası değilken, bu nasıl olabilir? DNA bunu beynin onu alabildiği kadar hızla beyne iter. Bu bir çok yaşamların hüneridir. Elleriniz nereye gidiyor? Fırçayı nasıl tutuyorsunuz? Klavyedeki notalar nedir? Müziği hatırlıyor musunuz?
Bunlar özel vakalardır sevgililer, ama bunun sinaps ve hafızaya uymadığını bilmeniz için bunu yeterince sık görüyorsunuz. Çok boyutlu seviyede Akash kavramsal olan bir şeyleri çocuğa dürtüyor – sanat, müzik, şiir ve heykel. Üstat bir sanatçı olmak hayatlar alır ve onlar daha önce sahip oldukları sanata devam ederek tekrar tekrar doğarlar. Tek yapmak istedikleri bunu sürdürmeye devam etmektir. Bu sizin sürecinizden çok farklıdır ve sözünü ettiğimiz her şeyin olasılıkları onlar için tek bir şeye, tek bir odağa indirgenir ve siz bunu dahi bir çocukta görürsünüz. Bu arada, bir çok sanatçının işlevsiz olmasının nedeni budur, çünkü bu devam eder ve onlar kendi etrafındakilerin hayatta kalma realitesine ilgisizdirler ve sadece kendileriyle ve sanatlarıyla ilgilenirler.
Karma
İnsanlığın çoğunu yönlendiren şey, karma olarak etiketlediğiniz sürücülerden biridir. Karma tamamlanmamış işlerden çok daha fazlasıdır. Karma geçmiş eylemlerin cezalandırılması değildir, sevgililer. Bu bir yargılama niteliğidir, ki Tanrıdan değildir. Karma geçmiş deneyimi hissetmek ve ya onu bir kez daha yapmanız veya ondan uzak durmanız için duygusal bir tepkiye sahip olmaktır. Karma güçlüdür ve bir çok İnsan onu hisseder, ama DNA’nın Akash’ından belirli bir sürücü aldıklarına dair bir fikirleri yoktur. Karma çoğu zaman tamamlanmayı içermez. Bazen polis olan bir polistir ya da tekrar asker olan bir askerdir veya anne olan annedir. Bu hem pozitif hem de negatif şeylerin hatırlanışının sürücüsüdür. Bazen bu yalnızca duygudur. Bazen birisini problemli olan bir zihniyete sürükler.
Bu klasiği bilmek ister misiniz? Bu, psikologların gerçekten zor durumda kaldıkları klasik bir sorundur. Tanımlaması zordur, ama onu tanımladığım zaman var olduğunu bilirsiniz. Bazen DNA’nızdan duyumsadığınız şeyler hoş değildir, ama bunları kim olduğunuz olarak hatırlarsınız – ve onlar olmadan yaşayamazsınız. Bu karmadır. Hayata gelen ve burada olmayı hak etmediklerine ikna olan İnsan Varlıkları vardır. Eğer bu onların bilinci ise, DNA bununla işbirliği yapmaya çalışır. Bunu biliyordunuz, değil mi? Hücresel yapı İnsan düşüncesinden ipucu alır. Kendine değer vermenin yokluğu daha fazla kendine değer yokluğu yaratan problemler ile kendisini tezahür ettirir. Bu aynı zamanda drama yaratır ve bazı insanlar bundan kaçamaz.
Hayatın erken zamanlarında suistimal edilen İnsanın bir çok seçimleri vardır. Onlar muhtemelen kalıbı (en iyi ihtimalle karma) kırıp kıramayacaklarını görmek için bulmacayı yarattılar. Ancak bazen, bu sadece onların hissettikleri şeyi, burada olmamaları gerektiğini doğrular. Bu nedenle İnsan çoğu zaman suistimal edici bir ilişkiden çıkıp başka suistimal edici bir ilişkiye ve sonra başkasına girer! Dostları etrafa bakıp, “Senin neyin var? Aynı hatayı yapıp duruyorsun!” derler. Akaşik seviyede, onlar tekrar tekrar aynı talimatlara karşılık veriyorlar. Bu kurban rahatlık bölgesidir. Bunu görüyor musunuz?
Bu, Akash’ın yaptığı şeydir. Size varoluşun kavramlarını sunar. Daha önce korktuysanız sizi korkutur. İnancınız nedeniyle öldürüldüğünüzü anlattım sevgililer, muhtemelen bana inandınız. Yaşlı ruhların çoğu öldürüldü. Bunun kaç kez gerçekleştiğini veya nerede gerçekleştiğini sorsaydım, tahmin ederdiniz. Ne söylediğimi görüyor musunuz? Akash gerçekçi anılarla değil, kavramlarla uğraşır. Ayrıca size değişmeniz için davetler olan kavramlar verir.
Akash’ta Geçmiş Yaşamlar
Akash vasıtasıyla bazı ilginç kavramlar aktarılır. Geçmiş yaşamlardan söz edelim. Geçmiş yaşamlar Akash’a miras alınmış [Akaşik miras] kavramlar taşır. Bir savaşçı idiyseniz ve savaş alanında öldürüldüyseniz, silahtan çıkan dumanın kokusunu sevmiyor olabilirsiniz. Bu şeyler size olağan olmayan şekillerde aktarılır. Bazılarınız savaş alanında durabilir ve onu koklayabilirsiniz! Bazılarınız bundan hoşlanır, çünkü o zaferin ve kurtuluşun kokusudur – daha fazla kavramlar. Ama orada bir şeyler olduğunu bilirsiniz sevgililer, bu bir kavramdır. Bu sizin merkezi duyusal algılamanıza gider. Bu Akash’tır. Bugüne kadar içinizde var olan bir şeyleri hissettiğiniz kadar hatırlamazsınız.
Geçmiş yaşam okuyucusu tüm bunları çözmek zorundadır. Onlar lineer olmayan bir şeyi lineerleştirmek zorundalar. Bunun anlaşılması zordur, görüyorsunuz. Geçmiş yaşam okuyucuları DNA’nız tarafından yaratılan etrafınızdaki kuantum alanı [Merkabah] hissedebilirler. Bu, iyi bir okuyucunun sizin hiç yapamayacağınız “kavramlar çorbasındaki” bireysel yaşamları çekip çıkarmaya yardımcı olabildiği yerdir. Bu, iyi bir okuyucunun kendinizin elde edemediğiniz blokajlara ve geçmiş deneyimlere nasıl yardımcı olabildiğini açıklar.
Yaşlı ruh ilave bir Akaşik niteliğe sahiptir. Yaşamlar ardına yaşamlar, binlerce yıldır doğası gereği burada olan yaşlı ruh sadece deneyimlenecek her şeyi deneyimledi. Akash’ında ne olduğunu düşünüyorsun, yaşlı ruh? Sana söyleyeyim: Bu başka herkesinki gibi aynıdır – drama, korku ve şimdiye kadar tamamlanmamış işler. Yaşlı ruhun uyanmış yaşamlar deposu vardır ve bu farktır. Yeni enerjide bu, yaşlı ruhun hatırlamaya başlayacağı şeydir. Bu noktaya kadar yaşlı ruh olmak, şu anda olduğu gibi Akaşik şekilde fazla ağırlık taşımadı.
Şeyler yeniden ayarlanıyor. Bu Akash’ın da yeniden ayarlanmasıdır. Bu nasıl hissettiğiniz, onunla ne yaptığınız ve sizi şeyler yapmaya nasıl dürttüğüdür. Yaşlı ruhtaki en ilginç nitelik, yaşlı ruhların çözülmüş şeylere sahip olduklarını hissetmeleridir. Orada bulunmak, onu yapmış olmak. Yeni hiç bir şey yoktur ve onlar Dünya gezegeninde bir yaşam şeklini veya yaşam şekli olarak düşündükleri şeyi tanımışlar ve ona adanmışlardır. Bu çok ilginçtir ve çoğu zaman tamamen yanlıştır.
Atlantis Sendromu
Size senaryoyu daha önce verdim ve bunu size ön izleme olarak tekrar vermek istiyorum. Birçoğunuz için tartışmalı olduğunu biliyorum. Kaçınız Atlantis’teydiniz? Birçoğunuz elini kaldırırken size diyorum ki, “Gerçekten mi? Hangi Atlantis’teydiniz?” O zaman şöyle dersiniz, “Pekala, birden fazla olduğunun farkında değildim!” Bir taneden fazlası vardı, sevgili İnsan. Size sorayım, “Orada ne oldu?” O zaman “Bu ileri toplumumuz vardı ve sona erdik, çünkü yanlış bir şey yaptık. Bu Akaşamızda duruyor ve bunu biliyoruz” diyebilirsiniz.
Akash’ınıza getirilen son derece İnsan olan bazı kavramlar var. Bunlardan birini çağıracağım, “Tanrı, Gaia ve İnsan beyni olan Evrenin yaratıcı kaynağı”. İnsanlar Tanrı olan her şeye kendi entellektüel süreçlerini uygular. Yunanlılar bunu çok iyi yaptılar. İnsanların üzerinde olan kendi Tanrılarını yarattılar, ama Tanrıları tamamen işlevsizdi! Her türlü problemleri vardı, kıskançlık, nefret, kincilik ve hatta ensest ile doluydular! Onların Tanrıları birbirlerini pek sevmezlerdi, aynı İnsan aileleri gibi. Sadece diğer Tanrıları sinirlendirmek için İnsanlar ile oynarlardı. Yargılama, öfke ve hiddet vardı. Bu Yunanlıların mitolojisidir. Onlar İnsan özellikleri olan Tanrılar yarattılar.
Elbette, siz bugün bunun üzerindesiniz. Bunun yerine, siz sevgi olan tek bir Tanrıya sahipsiniz. Ama sonra her nedense cennette savaş, düşmüş bir melek, öfke ve yargılama ve keder oldu. Düşmüş melek elbette ruhunuzun peşinde, falan filan. Mitoloji devam ediyor. Sevgililer, toplumlarınız sadece Yunanlıların yaptığı aynı şeyi yaptı, bu sadece birazcık moderndir. İster inanın ister inanmayın bunlar Akash’tan gelir. Bu, bilincin tüm Evrende aynı olduğu kavramsal inancıdır, elbette, İnsan bilinci. Siz sizden daha zeki olan herhangi bir şeyin gerçekten farkında değilsiniz, bu nedenle Tanrı için başka bir kavrama sahip değilsiniz.
Ek olarak, kızmaya başlayan ve sizi yıldırımlarla çarpan veya yiyecek ekinlere sahip olamamanız için toprağı kurutan güzel varlık Gaia’nız var. Ne söylediğimi görüyor musunuz? Gaia’yı hoşnut tutmak için seremonilere ne kadar çok enerji gidiyor? İnsanlar yüzyıllardır bunu yaptı. Bu, yaşlı ruhtan gelir. Gezegende ne kadar uzun yaşarsanız, insancıllık bilincinizi Evrende gördüğünüz diğer bilinçler ile o kadar fazla ilişkilendirirsiniz.
Neden Atlantis sorunu? Pekala, Bunu yine açıklayacağım, Lemuryalı. Batmaya başladığı zaman o büyük Hawaii dağından ayrıldın. Orası binlerce yıldır yuvan idi – Dünyadaki en  yüksek dağ. Magma kabarcığı bir çok yanardağda delikler açıp itmek zorunda olduğu basıncı salıverirken, Hawaii ortadan kaybolmaya veya batmaya başladı. Tüm dağın ortadan kaybolup kaybolmayacağı veya belki de patlayıp patlamayacağı ile ilgili fikriniz yoktu! Bu nedenle yıllar boyunca bir çoğunuz denize çıktınız ve kaçtınız. Hawaii batmaya son verince, bazıları kaldı ve dağların zirveleri şu andaki adalarınız haline geldi.
Lemuryalıların ne yapmayı sevdiklerini ve bugüne kadar Akaşalarında ne olduğunu biliyor musunuz? Lemuryalılar üzerinde yaşamak için başka adalar ararlar. Bu onların DNA’larındaki onlara yaşamanın yolunun bu olduğunu söyleyen sahip oldukları şeyin kavramlarındadır. Bu bir var olma kavramıdır ve bir çok Lemuryalı tarih boyunca kendini diğer adalarda buldu. Bu yuva gibi hissettirdi. Ancak, bir çok ada da yanardağdır. Çoğu zaman, jeoloji, yanardağ aktivitesi ve gerçekleşen depremlerle adalar sulara battı. Bunun Akash’ında olduğunu biliyor muydun, yaşlı ruh?
Sonra, başka bir ada battıktan sonra ne yaptığını düşünüyorsun Lemuryalı? Birçoğunuz kaçtınız – ve başka bir ada aradınız! Sonraki hayatta, hala başka bir ada aradınız! Bu ilginçtir, ama son derece İnsandır, kötü şeyler olduğu zaman bir şeyi veya birini suçlarsınız – genellikle kendinizi. Bu sıkça sözünü ettiğimiz yaşlı ruhun kendine değer verme yokluğudur. Şimdi bununla ilgili suçluluk duyuyorsunuz ve şimdi adanın size bir şey yaptığını söyleyen bir başka bilince sahipsiniz. Bu, Gaia’nın öfkeli olduğunu varsayan negatif Gaia Etkisidir. Gerçek Gaia Etkisi aslında İnsan bilinci ile güzel bir işbirliğidir! Ama çok anlaşılması zor olan Akash’ınız size tamamıyla farklı bir kavram verir.
Bu nedenle yaşlı ruh Atlantis’i yanlış hatırlar. Atlantis sadece siz üzerindeyken kendisini yok eden üzerinde yaşamış olduğunuz herhangi bir adanın jenerik ismidir. Bir çok adanın suyla çevrelenmesinin iyi bir nedeni vardı. Söylediğimiz gibi, bir çoğu volkanik idi. Bazen çok hassas yerlerde idiler, deprem ve sel ile su tarafından kolayca kaplandılar. Bazen bu her 1500 – 2000 yılda su döngüsüyle döngüsel oldu. Lemuryalının orada olduğunu düşünün! Bunu hiç düşündünüz mü? Bu, Atlantis’in kendisini önemsememek için değildir, ama size bunların çok fazla olduğunu ve tek bir olay olarak kavramsal DNA’nıza yapıştığını anlatmak içindir.
İleri teknolojiye gelince, ileri teknoloji olarak “hatırladığınız” şeyi anlatayım. Bugün sahip olduğunuz şey değildir. O yüce gönüllü bilinçli düşüncedir. Bu yüksek teknolojinizdir, çünkü bir adada Lemurya’da yaptığınız gibi bir araya gelebilir ve üzerinde bulunduğunuz toprakların titreşimini yükseltebilirsiniz. Bu makineler ve ışıkları yakıp söndürme ile ilgili değildir. Bu fiziği değiştirebilen bilinç ile ilgilidir.
Yeni Akaşik Sürücüler
Bir dakikalığına sayfayı benimle birlikte çevirin. Şimdi Akash’ın yeni sürücülerini anlatmak istiyorum. Bunlar şefkatli eylem, sevgi ve tamamlanmış işlerdir. Bunlar yaşlı ruhun DNA’sından yaşlı ruhun beynine yayınlanacak olanlardır. Bu, geleneksel düşüncenin kutusunun dışında düşünmelerine yardımcı olma sürecini başlatacak. Yaşlı ruhlar hayatın kurbanları olmadıklarını görmeye başlayacaklar. Onlar buraya aitler! Kendine değer verme artacak, çünkü İnsanlar burada olmayı hak ettiklerini bilecekler. Zamanıdır!
Bu süreç Akash’ın beyne ve içsel bedene yüksek kavramlarla, şefkatli kavramlarla konuşmasını sağlayacak. Bir cerraha İnsan Varlıklarının sadece torunlarının mezuniyetini görmek için kendilerini aylarca hastanede nasıl canlı tutmaya devam ettikleri sorun. Bir doktora zihnin madde üzerindeki etkisini hiç görüp görmediğini sorun. Ölüm ve ölmekte olanlar ile yakından çalışan bir doktor, İnsan Varlıkların onlardan bazıları burada olmaya layık olduklarına karar verdikleri zaman ölüm yataklarından nasıl kalkabildikleri ile ilgili şaşırtıcı hikayelere sahiptir. Kendiliğinden düzelme ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Bu rotayı değiştiren İnsandır.
Yeni Bilincin ve Değişen Akash’ın Sonuçları
Akash sizinle kavramlar vasıtasıyla konuşur. Yeni enerji yaşlı ruh için farklı hayatta kalma sürücüleri taşır. Beyninize artık karmanın olmadığı kavramlar aktarılır. 20 yıl önce size anlattığım gibi [Kryon Birinci Kitap] karma iptal edildi. Karmayı bırakmanızı söyledik, çünkü ona artık gereksinim yok. Geçmişten gelen bir kavram yerine geleceğiniz için kendinizi yarattığınız Akaşik enerji ile ilerleyin.
Bazılarınız şaşırdınız ve garip hissettiniz, çünkü karma sürücüsü olmadan boş görünüyorsunuz. Pekala, size anlatayım, bu hissin ne olduğunu anlamanın zamanı. Bu, hayatınızı kontrol ettiğiniz anlamına gelir! Sizi çekip iten durumların kurbanı olmadığınız anlamına gelir. Karma eski enerji sürücüsünü bıraktınız ve şimdi yaratmanın zamanıdır! Bu kavramsaldır ve bu mesajı almayan İnsan Varlıklar yanlış bir şey olduğunu düşünür. Bazıları diğer hislerden hoşlandı ve bunu “normal olmak” ile eşitledi. Bu yeniden ayarlamadır. Artık karma yok.
Geçmiş yaşamlar alışık olunduğu gibi etkili olmayacak ve geçmiş ile ilgili hatırlamaya alışık olduğunuz şeyler yeniden ayarlanmaya başlıyor. Şimdi yüksek düşünce ile gelen başarı, sevgi, şefkat ve sonuçları hatırlamaya başlayacaksınız. Bu şeyleri tekrar isteyeceksiniz. Bunun nereye gittiğini görüyor musunuz? Sadece pozitif şeyler ile yönlendirilen bir İnsan Varlığını hayal edin. Pozitif şeylerle ilgili kitaplar, televizyon şovları ve filmler geliştiren, tamamen pozitif şeyler ile yönlendirilen bir İnsan Varlığını hayal edin. Bunun başkalarının gördüğü ve hissettiği şeyleri nasıl değiştirebileceğini hayal edin. Bir kaç kişinin bir çok insana gezegeni değiştirebilecek olan bir şeyleri nasıl gösterdiğini hayal edin! Bu şeyler için kaynak yaratmanın kolay olduğunu hayal edin, çünkü parası olan yaşlı ruhlar da bunu görüyor!
Sevgililer, eski mitolojiyi değil Tanrının gerçekliğini hatırlamaya başlayacaksınız. Siz bulmacanın bir parçasısınız ve şimdi çözümü taşıyorsunuz. Burada olmayı hak ediyorsunuz ve daha fazla uyandıkça, daha da uzun yaşayacaksınız. Şefkatli bir zihnin bilinçli farkındalığı yaşamı uzatır. Şefkatli zihniyetinizde asla öfkeli bir Tanrıyı görmezsiniz. Yargılaması olan bir yaratıcının mitolojisini hiç görmeyeceksiniz. O hiç var olmadı! Bu Tanrıya yerleştirilen bir İnsan düşüncesidir. Gaia Dünyada partneriniz olacak, İnsan partnerinize verdiğinizden daha fazlasını sunmak zorunda olduğunuz korkutucu bir kuvvet değil. Gaia’ya aşık olacaksınız. Farklılıkları görüyor musunuz? Bu, kendisini daha az anlaşılır yapmak için yeniden ayarlayan tanımlanması zor Akash’tır. Bu, İnsan Varlıklarını bütünüyle başka bir var olma bilincine itiyor. O zaman gezegenin üstatlarının hepsinin buna sahip olduklarını kavramaya başlarsınız.
Bitirirken size tekrar soruyoruz: En sevdiğiniz üstat kimdir? Kim? Tam şu anda kendinizi onun yerine koyun. Nasıl hissediyorsunuz? Yanıtınız “Gevşemiş, huzurlu, güvende, çok iyi!” olacaktır.  Tekrar soruyorum, onlar bu şekilde hissetmenizi sağlayan neye sahiptiler? Yanıt, kendiniz için sahip olmayı öğrendiğiniz şeydir; huzura sahip olmak için 3B nedeni olmayan huzur, sükunet için 3B nedeni olmayan sükunet, sadece gözlerinin görebildiği şeylere güvenenlerin görüşünün dışında olan güzel, ezoterik şeylerin farkındalığı. Bu, hayatınızda önemli hale gelen ve kurban olma ve korku yalanlarını tamamen iptal eden Tanrının sevgisidir. Siz rahatsınız ve başkalarına farklı şekilde davranıyorsunuz. Üstatlığın Akaşik kavramları günlük yaşamınızda tezahür ediyor ve problem olmaya alışık olan şeyler sadece İnsan yaşamının zorluğunun parçası oluyor ve çekirdek seviyede hayatta kalma sorunu olmuyor veya korku “düğmelerinize” basmıyor.
Bu odadaki bazılarınızın ve okuyanlarınızın son kısmı okumaya ihtiyaçları vardı ve neden söz ettiğimi biliyorsunuz. Bu eski süreçten kurtulmanın zamanı değil mi? Neden bu şeylerin sizi hayal kırıklığına sevk etmesine izin veriyorsunuz? Bu sizi yaşlandırıyor. Bunu şimdi bırakabilirsiniz. İsterseniz bunu yüksek sesle söyleyin. Hücreleriniz bunu işitsin! Aydınlanmış bir gezegenin katalizörü önümde oturmaktır. Bu şeylerin yaşamlarında gerçekleşmesine izin verecek olan ve bu nedenle daha uzun yaşayacak olan yaşlı ruhtur.
Dinleyiciler arasında şifa için gelmiş olanlar var. Bırakın şifa gerçekleşsin. İzin verin şimdi başlasın. Bunun başladığını bilerek bulunduğunuz yerden kalkmanıza izin verin. Size farkında olmayabileceğiniz bir şey söylemek istiyorum: Bedeninizdeki her hücre neden söz ettiğimi biliyor. Onların hepsi dinliyor ve tezahürat yapıyor, eğer onlara izin verirseniz. Tüm bunlardan siz sorumlusunuz.
Beyin bilinç enerjisinin en büyük merkezi aktarım istasyonudur. Siz ona gitmesine izin verdiğiniz veya vermediğiniz şeyleri kontrol ediyorsunuz. Yeni Akash’ın, yaratılmasına yardım ettiğiniz ihtişamlı ve heybetli sisteminin sizinle konuşmasına izin vermenin zamanıdır.
Bugünün mesajı budur. Ben insanlığı seven Kryon’um – ve bunun iyi bir nedeni var.
Ve öyledir.
KRYON.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder