2 Ekim 2013 Çarşamba

SaLuSa ( Yıldızlardan Bir Dost) 1.10.2013

 
Şu anda nasıl hissediyorsunuz?  Tam bu anda sizde devam eden birçok değişiklik vardır ki bunlar kafanızın karışmış gibi hissetmenize ve Eylül enerjilerinin getirmesi gereken bu muydu diye sormanıza yol açabilir. Bu kafa karışıklığı kendi yüksek frekanslarınızla uyumlanmanız ve bu anda giriş yaptığınız kendi yüksek realitedeki varlığınızla alakalıdır. Bu kafa karışıklığını sadece kendinize değil bütün diğerlerine de yardım ettiğiniz konuların üzerinde çalışmanız ve başarılı bir şekilde bunları temizlemenizin göstergesi olarak kabul edebilirsiniz. Bu farkındalığa henüz sahip değilsiniz ancak siz bizim ve Rehberleriniz tarafından bu noktaya yönlendirildiniz, temizlenecek hiçbir şey olmadığını, hiçbir şeyin herhangi bir korku veya şüpheye neden olmadığını keşfettiğiniz zaman siz hazır olacaksınız, yeni ve sevgi dolu olasılıkların yüksek alemlerine girmeye hazır olacaksınız. 


Birkaç kelimeyle söylemek gerekirse, Eylül sizin için muhteşem bir aydı çünkü siz bütün bilinç dışı olanları bilince getirebildiniz ve sizi geride tutan  bir çok konuyu bırakabildiniz ve bu 3B deneyiminin doğasının bilinmesinden dolayı yapılması çok kolay bir görev değildi. Ancak kendinizin bir an bile geri dönmesine izin vermeden ve yarattığınız o muhteşem realitelere geçiş yapmadan önce bunu yapmak zorunda olduğunuzu sık sık kabul ederek büyük bir başarıyla yaptınız. Bu dönüşümü büyük bir başarıyla yapmış olanlarınızı kutluyoruz ve size çok yakının birçoğunun düşünüyor olabileceğinden çok daha yakın olduğunu bildirmek istiyoruz.

Günlük hayatlarınızdan ve düşüncelerinizden korkunun çıkmasıyla beraber siz sadece sevgi dolu enerjileri hissetmeye başladınız ve bizim sizinle paylaşıyor olduğumuz enerjiyi çok daha güçlü ve net bir şekilde hissedeceksiniz, hatta zihninizi sessizleştirdiğinizde ve alışılmış olan kelimelere tercümeye ihtiyaç duymadığınız zamanlarda. Elbette biz iletişimlerimizde kelimeleride kullanıyoruz, ancak biz düşüncelerimizi ve fikirlerimizi saf enerji şeklinde yollamaktan hoşlanıyoruz. Böylesine bir ‘enerji lisanında’ hiçbir yanlış anlaşılma söz konusu değildir ki bilginin tek alıcısı kalbinizdir ve o bunu beyninize tercüme eder. 


Kendinizi bu şekilde iletişime alıştırmanız size büyük bir neşe ve çok daha fazla anlayış getirecektir, çünkü aramızda hiçbir şey duramaz ve biz şimdi neden sizin zihninizi temizlemeniz gerektiğinin başka bir sebebini daha anladığınızı biliyoruz. Her ne kadar birçoğunuz için bu temizlik süreci ‘sonsuz’muş gibi görünse de biz yükselmeye hazır olanlarınız için bunun birkaç gün içerisinde tamamen biteceğini size bildirmeliyiz. Bunu kalbinizden gelip zihninize girecek olan muhteşem bir his olarak hissedebilirsiniz ve kesinlikle bunun bütün bu yoğun çalışmaya değdiğini bileceksiniz.

Vücudunuzu dinlemeyi ve yeterince uyuyup dinlenmeyi unutmayınız, çünkü bunlar sizin temizliğinizdeki süreçte size çok yardımcı olacaklardır. Yakında bu kadar uykuya ihtiyaç duymayacaksınız ki aldığınız enerjiler sizi çoğunlukla taze ve dinlenmiş bir konumda tutacaklardır. Bu değişimden çok hoşlanabilirsiniz, çünkü şimdi kendi zevkleriniz ve mutluluğunuz için yeterince zamana sahip olmadığınızı biliyoruz. Bu aynı zamanda her yerde olan sosyal değişimle de alakalıdır ancak birçoğunuzun arzulayabileceği kadar hızlı olmayabilir. Değişimler için olan arzunuzdaki çalışmalarınızı azaltmayınız, ki İnsanlık komple olarak belli bir noktaya geldiğinde Yaratıcı Güçlere hızlı bir değişim için yeterli olan enerji gönderilmiş olacaktır. Siz de bunların arka arkaya başarılı bir şekilde gerçekleşiyor olduklarını bütün insanların herhangi bir illüzyon olmadan kendi seçimlerinin realitelerini net bir şekilde görebilecekleri zamana kadar devam edeceğini göreceksiniz.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve mesajlarımızla birlikte artık sizinle çok daha fazla bilgi paylaşabilmeye başladık, ki bu daha önce mümkün değildi. Yüksek realitelere ne kadar yaklaşıyor olduğunuzu hissedebilirsiniz, tabii ki herkes kendi hızında, ve size yolladığımız enerjilerin bedeninizde sadece bir histen daha fazla bir şey haline geldiğini de hissedebilirsiniz. Bu zamanları keyfini çıkararak çoktan içinizde ve etrafınızda olan bu muhteşemliği hissetmek için kendinize izin vermelisiniz.

Kanal :MADAD

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder