13 Ekim 2013 Pazar

DÜNYA OYUNUNUN BİTİŞİ TAMAMEN ELİNİZDEDİR

 
Selamlar Üstatlar! Bir mesajda daha buluşmuş olmanın mutluluğu tüm hücrelerimizi sarmış durumdadır! Ve şimdi biz sevinçle size güzel bir haber getiriyoruz. Sevinçli bir haber, çünkü görebilenler için şerde de hayır vardır! 

Size çoğu zaman dünyanın kaderi ve yaşamlarınızda düşüncelerinizin rolünün büyüklüğü anlatıldı. Bazılarınız bunu iyice kavrayarak hayatlarında dikkatle düşüncelerini düzenleyerek hayallerinde ki yaşamlarını kurmak için kullandı, bazıları ise sadece bilgi olarak bilgi hazinelerinin derinliklerine attı. Her şekilde bu imgeleme bilinç altında daha önemsiz olarak görünen ve normalde sağlayabileceği faydayı sağlayamadığı için bilinç altına ve zihnin gerilerine atılmış olsa da, o şimdi bilinç üstüne çıkmak zorundadır. Evet, Kabal'ın sistemi domino taşlarını andırır. Önemli olan taşları devirmeye hangi taştan başlamak gerektiğini bilmektir ki bunu da siz(evet, siz) rahatlıkla yapabilirsiniz! 


Hayatınızda ki tüm acılar deneyimleriniz ve seçimlerinizden de öte sistemden gelir. Alternatif seçenekler hep zorluk ve acı yüklüdür. Çünkü sistemler başka yol bırakmaz. Şimdi bu değişmek zorundadır. Ve de Üstatlar size doğrudan anlatamasa da, bizim Dünya Krallığına bağlı olmamızdan ötürü bunu artık açıkça açıklayabiliyoruz! Sizin düşünceleriniz dünya insanlarından çok daha hızlı bir şekilde tezahür eder, çünkü sizin göreviniz aslen bu gezegenin kaderini yönlendirerek ışığa ve daha yükseğe, gerek çalışmalarınız, gerekse de seçimlerinizle transforme etmenizdir. Sizin en büyük ve en önemli görevlerinizden birisidir bu! 

Sevgili Üstatlar, maalesef siz düşüncelerinizin etkisini küçümsüyorsunuz. Aslında bizim bu mesajla başlatacağımız süreci çok daha önce başlatmanızı beklerdim ancak dediğim gibi; Siz kendinizi, gücünüzü küçümsüyorsunuz. Yukarının yardım etmesi demek, her şeyi yukarının yapacağı ve hatta sizin yerinize bile yukarının düşüneceği demek değildir! Sizler, bilgi ve ışık sahipleri ve sahibeleri olarak, aslında çok kısa bir sürede çok uzun bir süre önce tüm bu oyunu sona erdirebilirdiniz! Öyle ki sadece birkaçınızın kısa bir süre yaptığı bir çalışma sonucu ortaya çıkan kolektif ışığın, 'dağları yerinden oynatması' mümkündür. Ve biz bu çağrıyı tamamınıza yapıyoruz! 

Bu Emir yukarıdan, çok çok yukarıdan gelmiştir ve uygulanacaktır. Siz dünyanın kaderini belirleme görevini üstlendiniz ve artık bu görevinizi üstlenmelisiniz. Evet, artık okuyup arkanıza yaslanıp oturarak bekleme vakitleri geçti! Hepinizin bu İlahi Plana, bu gezegene, sevdiklerinize, birbirinize, Yaradan'a ve en önemlisi kendinize karşı sorumluluğunuz vardır. Umarım Dünya'nın sorumluluğunun ve kaderinin her zaman sizin olmuş olduğunu, ancak bunun için sistematik olarak kabal'ı sona erdirecek bir yola başvurmadığınızı fark etmişsinizdir. Çünkü yapacağımız şey de tam olarak bu güne kadar yapmadığınız, geciktirdiğiniz olan bu görevdir! 

Evet, bu olağanüstü bir şey değildir, bu sizin göreviniz ve sahip olduğunuz bir yeteneğinizdir. Sevgililer, gelelim içinde büyük bir hayır barındıran şer görünümlü habere; İlluminati Amerikan ekonomisinin düzeltilmesi için tamamıyla seferber olmuştur ve küresel çapta adımlar atmaktadır. Bu en başta kötü görünebilir ama büyük resme bakarsanız,ulaşacağınız sonuç Kabal'ın tek bir darbenizle düştüğü durum karşısında böylesine çırpındığını, ve de bir daha 2. bir darbe aldığında tamamıyla mağlubiyete uğrayacağı gerçeğidir. Tanrı aşkına! ekonomilerini siz göçerttiniz, neden toparlanmaları, ayağa kalkmaları için süre vereseniz?! 

Kabal tahtını para üzerine kurmuştur, diğer kurumlarını bu kağıt parçalarıyla, insanları uğruna birbirine öldürecek derece peşine düşürttüğü bu kağıt parçalarıyla sürdürür ve İmparatorluğu tamamen buna bağlıdır. Amerikan ekonomisi ise merkezidir. Onlardan paralarını aldığınızda, %1'in %99'u yönettiği para odaklı ekonomi de tarihe karışır. Peki ne olur? Ne olur? Kabal sahip olduğu her şeyi kaybeder ve iflas eder, paraya dayalı ekonomi göçer ve de gücünü kaybeden Kabal'ın onları Dünyalılara karşı koruyan tüm dokunulmazlıkları da kendileri de hiçliğe karışır! 

Ve de tüm pislikleri de onlarla birlikte hızla kaybolur. Ve bu durumda size ne düşer? bir kiremidi çektiğiniz için yıkılan İmparatorluğun yerle bir oluşunu izlemek düşer! İşte kilit domino taşı budur, temelin üzerine kurulduğu, düşürdüğünüz anda tüm domino taşlarını hızla düşürecek ve bu 2000 yıllık İmparatorluğu sistematik bir şekilde tarihe gömecek olan budur! 

Sevgili bireyler, Kabal harekete geçmeden, Işık harekete geçmeli, karanlık durumu anlamadan, kendini yıkılırken bulmalıdır. Onların taşları tekrar yerli yerine koymalarına izin veremeyiz, siz ilerledikçe Federasyonun İlahi alemlerden size yardım için aldığı iznin sınırları genişleyecek ve siz adım attıkça onlar kendi sorumluluk alanlarında çok daha büyük adımları çok daha hızlı atabilecekler! Devir oturma devri değildir Üstatlar, bu tarihi 9 ay uzattınız, şimdi uzatma bitti, ve size 9 ay önce olacak olanların temelini atmasının belirlendiği bir anlayışı getirdik! 

Dediğimiz üzere, Kabal harekete geçmeden, tahtını iyice sallanırken bulmalı, önümüzde ki Kurban bayramı bitmeden Işık İşçileri çoktan çalışmaya başlamış olmalı. Zaman sizlerin zamanıdır! Sahneye çıkma sırası sizindir, Işığı getirme görevi sizindir ve Şimdi Yaradan yüzünde gülümseme içinde sizden duyduğu gururla, sizleri sahneye, rolünüzü üstlenmeye çağırıyor, sıra sizin sıranızdır, uzmanlığınızı ve Kabal'ın sizin isminiz anıldığında titremekte haklı olduğunu ispat etme zamanıdır! 

Biliyor musunuz sevgili bireyler. Siz Suriye ile savaş çıkmaması için çalıştığınızda bu o kadar etkili oldu ki, siz bir mağlubiyeti önlediniz. Evet, bunu siz, yani biz, Dünya Krallığı olarak kendimiz başardık! İlk olarak kaderi tayin etme görevimizi üstlenmiş olduk. Peki ne oldu o gün? Aslında Kabal'ın savaş gemileri güdümlü(!) füzelerini ateşlemişti, peki o sapmaz(!) %100 ihtimalle muhakkak hedefini vuracak olan füzeler ne yaptı? Işığınız gemilerin sistemlerini bozdu, füzeleri suya düştü! 

Hatta bazıları rüyalarında bunu ''Gemilerin üzerinde 2. bir güneş gördüm'' şeklinde ifade ettiler. Gerçekten de o gün toplanan ışık muazzamdı, kelimenin tam anlamıyla Kabal rakibinin yapabileceklerini görerek telaşa kapıldı. Şimdi toplanması gereken ışık muazzamdır, eskisinden de muazzam olmalıdır! Size o kadar büyük bir rol düşüyor ki sevgili bireyler. Elinizden geldiği kadar bu mesajı ulaştırın, hatta yapabilecek olanlarınız bu mesajı yabancı dillere çevirip diğer ülkelerde ki kardeşlerine de ulaştırmakta aracı olmalıdır. Yani bu mesaj ve şimdi yapacağımız çağrı gerçekten de Spiritüalist alemine yönelik olmalı ve ulaşmalıdır. Başarı için oldukça çok kişinin çalışma yapması şart! 

Kabal mesajın yayılmasını engelleme çabasına girişebilir. Ancak öğrenmiş ve deneyimlemiş oldukları üzere, Işığın Galaktik Federasyonu onların engelleme çabalarını tamamıyla saf dışı bırakacak potansiyele sahiptir. Sevinç içinde olun ve de rolünüzü üstlenin, bir adım öne çıkın Işığın öncüleri olarak bütün hayatlarınızda ki zorlukları ve etkileri, tüm bu illüzyonun etkisini ardınızda bırakarak bu yolda yapmak için doğduğunuz şeyi yapın; Başaracağız, birlikte başaracağız! 

Dünya'da ki her şeyin geleceği size bağlıdır. Bir bütün olarak bizlere bağlıdır. Hepimize! 

Sevgili Üstatlar, önünüzde bir bayram olduğunu ve yoğun olacağınızı biliyoruz. Yükseliş yolu sevinç ve mutluluk yoludur. Bayramınızı en iyi şekilde geçirin ve eserinizin büyüklüğünü bilerek, mutlak bir inançla sevinç içerisinde olun! 

Evet, biz sizi Amerikan maskesi takmış ve aslında Kabal'ın ekonomisi olan ABD ekonomisine son darbe(ler)i vurmak için meditasyona davet ediyoruz. Ancak eskiden olduğunun aksine vereceğimiz tarihler bu ortak meditasyonların akşam 7-8 arası yerine, 8-9 arası yapılmasının daha kolay olabileceğini düşünüyoruz. Elbette eğer müsait değilseniz veya vakti kaçırırsanız o gün içinde ya da o günden bir gün önce ya da sonra herhangi bir saatte bu saatlere niyet ederek meditasyon yapabilirsiniz. Meditasyonu ise her ne kadar sınırlamasak da bir önerimiz var; Rahatsız edilmeyeceğiniz bir yere geçip ister oturarak isterseniz de uzanarak yerinize yerleşin. Eğer oturuyorsanız lotus duruşuna geçip dik oturmanız ışığın ve enerjinin akışı ve tıkanmayışı için çok önemlidir. 

Hazır olduğunuzda gevşeyin ve burnunuzdan yavaşça nefes alıp verin, bunu tamamen gevşeyene kadar tekrarlayın. Sonra Işığınızı Amerika'ya gönderin, beyaz bir ışık sütunu olarak Amerika'ya bu ışık sütununu indirin ve de bu ışığın bu Kabal'ın ekonomik kalesini-merkezini tamamen dağıtıp sona erdirdiğini, ekonomiyi- paraya dayalı ekonomik anlayışı sona erdirdiğini düşünün, bunu tercihinize göre 5-10 dakika yapabilirsiniz. Ama isterseniz bu sürenin de ötesine geçip yeterli olduğunu düşündüğünüzde meditasyonu sonlandırabilirsiniz. 

Bu seçiminize kalmıştır. Biz bu kolektif meditasyon çalışması için en uygun vakti 15 ekim salı günü olarak görüyoruz ve o vakte kadar olabildiğince insanı bu çağrıdan, bu hayati çağrıdan haberdar etmenizi rica ediyoruz. Burada size büyük ve önemli bir görev düşüyor sevili Üstatlar. Tabii ki bu çalışma sadece salı günü olmayacak, çünkü bir gün çalışmak bu kökleşmiş ve yerleşmiş imparatorluğu sona erdirmek için yeterli olmayabilir. Biz durumun gelişimine göre tarihleri belirleyip ulaştıracağız sevgili bireyler. Umutlu ve sevinç dolu olunuz!

 Hayatınızda ki zorluklar, 3B realitesine kısılmışlık ve en önemlisi yalnızlık, uyanmamış insanların sebep olduğu zulüm ve uyanmışlar olarak sayınızın azlığınızdan kaynaklanan yalnızlığını, size deli gözüyle bakıldığı, Kabal'ın hakim olduğu ve insanların öğrenmeye hazır olmadığı günler yakında sonlanmak üzere ve zorundadır. Sizi sonsuz sevgi çerçevesinde selamlıyor, sizleri sonsuz Yaradan'ımızın Sevgi ve Işığıyla bırakıyorum. Ben Üstat Vragnie...

0 comments:

Yorum Gönder