23 Ekim 2013 Çarşamba

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost) 22.10.2013

 
Kendi eskiyi bırakmanızla birlikte size açılan birçok muhteşem olasılıktan seçim yapabilme özgürlüğüne şimdi sahip olduğunuzu hissedebiliyor musunuz?  Uyanış ya da yükseliş seçiminden bahsetmiyoruz ancak onun yerine şimdi devam edecek olan deneyimleriniz için yapacağınız, çok da uzun zaman önce olmayan sizi sarmalamış negatif enerjilerin sizi geriye doğru itişi olmadan yapacağınız seçimler veya kararlardaki özgürlüğünüzden bahsediyoruz. 


Şimdi siz özgürce vizyonlarınızı ve hayallerinizi takip edebilirsiniz ve siz öyle yapmayı seçmediğiniz sürece sizi durduracak kadar kuvvetli hiçbir güç yoktur. Sizin her orada olmayı düşünmenizde yüksek realitenizin sizi çağırışı daha da güçlenmektedir, ve bu her birinizin tam anlamıyla mükemmel zamana hazırlanması için gerekli olan hazırlıkları bitirmeye sizi yönlendiren inanılmaz bir güç ve enerjiyi yaratmaktadır. Sizin gelişiminizi çok yakından izliyoruz. Bizimle iletişime geçmeyi tercih etmiş olanlarınız bizim enerjimizi ya direk olarak ya da mesajlarımız aracılığıyla devamlı almaktadırlar ve biz, bize geri yolladığınız muhteşem ve güçlü cevapları almaktan dolayı çok mutluyuz.

Kollektif farkındalığınızdaki büyük artıştan ötürü çok daha fazla değişimin olmasına hazırlıklı olunuz ve olmakta olan her şeyin sizin kendi arzularınızın ve seçimlerinizin bir ifadesi olduğunu unutmayınız. Eğer tüm insanların gelişmiş yaşam yöntemlerinde hızlı bir ilerleyişi görmek için odaklanırsanız, bunun gerçekleşmesi için gerekli olan enerjiyi de eklemelisiniz ve bu duyguyu diğerleriyle de paylaşmalısınız. Bu enerji çok fazla büyüyecektir. Eğer ‘daha sonra ne olacak diye durup beklemeyi’ seçerseniz, değişimlerin hızı sizin düşüncelerinizle uyumlanacaktır. Biz sizin pozitif olanlara odaklanıp onların hala olmamış olduğunu görmekten yoruluyor olabileceğinizi biliyoruz. Ancak siz diğerlerine takip edebilecekleri yolu göstermeyi seçmiş olanlar olarak bu durumun çok iyi bir şekilde farkındasınız. Aynı zamanda sizin yaratım gücünüze saf enerji akışını ve etkileşimini engelleyen  bir çok durum hakkında da kendinizde yapmanız gereken temizlikler için zamana ihtiyacınız vardı. Hatırlayınız ki olan her şey olması gerektiği gibidir ve siz her şeyi sizin gelişim yolunuzda size en iyi şekilde yardım edebileceği gibi deneyimlediniz.

Kendi bilişinizin içinizde nasıl uyumlandığını ve size deneyimlemeyi arzu ettiğiniz şey için gerekli olan her şeye odaklanmayı verdiğini hissediniz. Bu arzunuz sizin yüksek realitenizden akan saf enerjinin ifadesidir ki siz ona bağlanmayı seçmiştiniz. Böylece bu size kendi seçiminiz olan o realiteye girdiğinizde deneyimleyecek olduğunuz muhteşem duygular hakkında bir fikir verebilir.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve bu mesajda şimdi sizin deneyimliyor olduğunuz seçimleriniz hakkında konuştuk. Bu hiçbir zaman Dünya Ana üzerinde şimdi olduğu kadar özgür olmamıştı. Böylece artan içsel gücünüz ve çok kısa bir zamanda öğrendiğiniz derslerle kazandığınız bilgeliğinizle birlikte kullanılmak üzere size daha çok ilham vermek isteriz. Size ‘seçim sizindir’ diyebiliriz ki kendi deneyimlerinizden sorumlu olan başka hiç kimse kalmamıştır. Biz sizin bu sorumluluğu alıp sonsuz gelişim yolunuzu takip etmek için hazır olduğunuzu biliyoruz. Biz çoktan sizi hepimizin de katılmayı seçmiş olduğumuz ortak realitemizde bizimle birlikte görebiliyoruz.

Kanal: madad

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder