27 Ekim 2013 Pazar

EVREN SİZİNLE BİRLİKTE ÇALIŞIR

 
Jennifer Hoffman

Evrenin sizin için değil, sizinle birlikte çalıştığını biliyor musunuz? Evrenin istemediğiniz bir şeyi vermesi veya realitenizin bir parçasında halihazırda güç vermediğiniz durumları yaratması mümkün değildir. Evrensel enerji hiç bir şeyi yoktan var etmez. O sadece enerjik alanınızda bilinçli veya bilinçsiz niyetleriniz aracılığıyla oluşturduğunuz şeyleri yaratır. Niyeti tanımlar tanımlamaz bu realiteyi oluşturmak için titreşimleri düzenlersiniz. Bunu anlamak hayatta her şeyi ortaya çıkarmanın anahtarıdır, çünkü her şey bu şekilde ortaya çıkmaktadır. Niyet bilinçli olsun olmasın bu önemli değildir; her ikisi de, sizi sonsuz güçlü, bilge gören ve her zaman en yüksek hayrınızla hareket eden evren için aynıdır.


Bir problemi çözmek için Tanrıya veya Kaynağa dua ettiğiniz zaman evren size yanıt veremez, çünkü her hangi bir şey yaratmadınız, bir niyet yok ve çözülecek bir şey yok, çünkü ortada problem yok. Evren bunu bilir, bilinçli ya da bilinçsiz olsun problem olarak gördüğünüz durumu siz yarattınız. Realitenizin yeni  bir veçhesi olasılığının var olmasına güç vererek çözümü yaratmanız gerekmektedir. Yardım isteyebilirsiniz, çünkü evrenin sizden daha bilge olduğunu hissediyorsunuz, bu da başka bir yanlış düşünce. Evrenin tüm bilgisi ve bilgeliği emriniz altında ve bunu kullanma yetiniz, evrenin daha akıllı, daha güçlü, potansiyelinizi ve neyin sizin için iyi olduğunu sizden daha çok bildiğini savunan inançlarınız tarafından kısıtlanıyor.

Kaynak veya Evrenin eşit bir parçası olduğunuzu hatırlamak işte bu yüzden önemlidir, kendinizi ilahi ortaklık içinde, ilahi başlangıcınıza yeniden bağlantı sağlamak için var olan ortak realite yaratıcısı olarak hatırlamak. O kadar güçlüsünüz ki her düşünce ve sözcükle yaratıyorsunuz - şu anda ne yaratmaktasınız ? Ne istediğinizin farkında mısınız? Hayatınızda zorluk olarak gördüğünüz şeyleri nasıl yarattığınızı anlamak da oldukça önemlidir, böylelikle bu durumlara temel olan inanç veya bakış açılarını değiştirebilesiniz. Eğer bu adımı atmazsanız, siz onları değiştirene kadar her realite bu inançları yansıtacaktır.

Mucizeler, Evrenin daha önce hayal etmediğiniz şeyleri mümkün kıldığı bir süreç değildir. Evren sizin için mucizeler yaratmaz - siz enerjiyi değiştirerek ve realitenizin farklı perspektiflerine izin vererek  onları kendiniz için yaratırsınız. Onlar sizin inanç ve güveninizi yansıtır, korku, beklenti veya yargılama olmadan yeni bir realitenin var olmasına niyet ettiğiniz bir anı yansıtır. Sadece istediğiniz, hakettiğinize inandığınız ve olasılıklar alanında var olduğunu bildiğiniz şeyleri alabilirsiniz. Realitenizi ortaya çıkartırken bunun sizin inançlarınız, bakış açılarınız, düşünce ve sözlerinizle yaratıldığını hatırlayın. Evrenin hayatınızda mucizeler yaratmak için sizinle çalıştığını anladığınız zaman yardım her an  mümkündür ve problemler, onların kaynağını ( bu kaynak sizsiniz) anladığınız, onların getirdiği ders ve bilgileri kabul ettiğiniz ve daha yüksek bir anlayış ve kişisel sevgi  yansıtan bir çözüme razı olduğunuz zaman çözülür.


Kaynak: http://enlighteninglife.com/universe-works/


Çeviri:Utku Maden

0 comments:

Yorum Gönder